Майже 40 призових місць — у представників армспорту

Майже 40 призових місць — у представників армспорту

13 лютого на спортивній базі Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова відбувся чемпіонат Житомирської області з армспорту серед чоловіків і жінок. У змаганнях взяли участь понад півтори сотні силачів із 14 районів і міст області.
Під час урочистого відкриття до спортсменів із вітальними словами звернулися заступник начальника військового інституту по роботі з особовим складом, полковник В. Наконечний, голова Житомирської обласної федерації армспорту О.Рассохін та Заслужений тренер України з армспорту, звягельчанин Геннадій Данюк.
Продемонструвавши у прямому й переносному сенсі сильний виступ, спортсмени з Новограда-Волинського й району здобули 37 призових місць у боротьбі на обидві руки, потрапивши в командному заліку до призової трійки і поступившись у цьому компоненті лише збірній міста Житомира. У збірної Новоград-Волинського району — друге командне місце, у міської збірної — третє.
Відзначимо, що вагомий внесок у досягнення міської й районної команд здійснили спортсмени з особливими потребами клубу «Фенікс». Зокрема, Олександр Зєнченко, Олександр Пінчук, Іванна Шмат, Олеся Бессальнова, Ніна Тишинська, Анастасія Шроль, Тетяна Сидорчук.
Також до числа призерів потрапили Майя Осіпчук, Вікторія Сусловець, Раїса Ільчук, Роман Макарчук, Олександр Баранов, Микола Заредін, Дмитро Микитюк, Микола Потійчук, Сергій Марчук (усі — Новоград-Волинський район); Іван Ткачук, Олексій Кот (обидва — м.Новоград-Волинський).
Поряд зі своїми вихованцями успішно взяли участь у змаганнях їхні тренери — Ігор Селіхов, Віктор Захарчук, Геннадій Данюк, Руслан Лук’янчук.
Наступні офіційні змагання з цього виду спорту відбудуться у Житомирі 12 березня. Це — чемпіонат області серед спортсменів віком до 21 року. А турнір серед юнаків і дівчат віком 15-18 років проходитиме в Новограді-Волинському, на базі економіко-гуманітарного коледжу, 26 березня. Спортсмени, які бажають взяти участь у цих змаганнях, повинні зареєструватися в одного з тренерів з армспорту або за телефонами: 098-848-50-45, 093-679-37-88, 050-463-24-10.
Олег БРЮХАНОВ