Цього разу кубок — у команди з В.Молодькова

Цього разу кубок — у команди з В.Молодькова

На фото — переможці турніру (зліва направо): Олексій Романюк, Дмитро Морозюк, тренер-представник Ігор Храбан, Іван Яковенко, Дмитро Хамський; нижній ряд: Сергій Марчук, Микола Нехай, Сергій Музиченко, Олексій Валага13 лютого у спортивному залі міської ДЮСШ проходив традиційний районно-міський турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті земляків, котрі загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан. До змагань були запрошені кращі команди Новоград-Волинського району та міста. Заявилися 4 команди: «Новоград-Волинське вище професійне училище», ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», команда з с.Майстрів та команда «Золотий нектар» (с.Великий Молодьків).
На відкритті волейбольного турніру з вітальними словами до учасників звернулися голова Новоград-Волинської спілки ветеранів афганської війни Ю.М.Шевчук, його фронтовий друг — полковник О.М.Олександров, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В.І.Дейнека та заступник голови спілки учасників АТО В.В.Романюк.
Після жеребкування, яке провели представники команд на чолі з головним суддею В.В.Стародубом та секретарем В.П.Горбовським, розпочалися змагання, які пройшли за коловою схемою.
У першій зустрічі команда з с.Майстрів (представник Г.І.Челядін) із рахунком 2:0 перемогла студентів училища (представник С.В.Ніколаєв). У другій грі зустрілися старі друзі, які складають збірну Новоград-Волинщини — чемпіонів області 2015 року — команди ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» (неодноразовий переможець волейбольних турнірів, присвячених Герою соціалістичної праці С.Г.Сидорчуку, та пам’яті героя С.І.Полянського) та команда «Золотий нектар» із с.Великий Молодьків. У напруженій боротьбі, дуже красиво і переконливо у двох партіях перемогу здобули спортсмени з села Великий Молодьків.
У третій грі «Золотий нектар» знову святкує перемогу. Цього разу — над студентами. У четвертій зустрічі лісники з рахунком 2:0 перемогли волейболістів із Майстрова.
Але остаточно все вирішилося лише в останній, п’ятій грі турніру, в якій зійшлися команди з Майстрова й Молодькова. Спортсменів із Великого Молодькова було вже неможливо зупинити. Рішучими діями Олексія Романюка, капітана команди Олексія Валаги, кращого гравця турніру Дмитра Морозюка вони доводять, що сьогодні — найсильніші (2:0).
Друге місце посіли спортсмени ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» (представник команди В.М.Демчук), третє — волейболісти з Майстрова.
Під час нагородження голова спілки ветеранів афганської війни Ю.М.Шевчук вручив переможцям грошову премію, грамоти та кубок, на якому зображено 11 загиблих при виконанні бойового завдання воїнів.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектора сім’ї, молоді та спорту РДА