«Звягель-OPEN» не зміг прийняти всіх бажаючих, бо в місті відсутня відповідна спортивна база…

«Звягель-OPEN» не зміг прийняти всіх бажаючих, бо в місті відсутня відповідна спортивна база…

Дев’ятий турнір із карате «Звягель-OPEN», господарем якого є Новоград-Волинський, традиційно пройшов масштабно й видовищно. У спортивних залах міського колегіуму за нагороди боролися 449 учасників, котрі представляли 27 клубів карате (серед них — одна команда з Білорусі у складі чотирьох учасників).
Місто Новоград-Волинський і район — вихованці міської і районної ДЮСШ — постали на турнірі спільною командою клубу «Січ», що налічувала аж 50 спортсменів. Здобувши 4 перших, 2 других і 10 третіх місць команда господарів розташувалася у підсумковому загальнокомандному заліку на четвертому місці.
Переможцями турніру стали Владислав Загородній, Олексій Тростенюк, Люба Андрєєва, Антон Сергійчук.
«Усі наші переможці — представники вікових категорій юніорів і кадетів. Отже, в них є гарні шанси в подальшому позмагатися за місця в молодіжній збірній України», — зазначив один із тренерів клубу «Січ» Вадим Рибачок.
«Звісно, ми сподівалися, що вдасться потрапити у трійку кращих. Проте трішки недотягнули. Це, водночас, свідчить про силу і статус турніру. Враховуючи, що наявна спортивна база в місті не дозволяє проводити турніри, кількість учасників яких перевищує 450, було встановлено ліміт, який у даному випадку вичерпався ще за 10 днів до змагань. Тож, ми не змогли прийняти всіх бажаючих…» — додав Рибачок.
А командним переможцем став столичний клуб карате «Сен-бін». Друге місце — у київського клубу «Сьогун». На третій командній сходинці — чернівецький клуб «Лідер».
Олег БРЮХАНОВ