Коротко...

РЕЙТИНГ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНОЇ РАД
На виконання розпорядження голови РДА та голови районної ради від 15.01.2016 р. №16/2 «Про рейтинг селищної, сільських рад району з питань соціально-економічного розвитку» проведено рейтингові оцінки сільських, селищної рад Новоград-Волинського району. Оцінка, метою якої є активізація роботи місцевих рад щодо соціально-економічного розвитку, відбувалась за 14 показниками та 35 критеріями.
У підсумку рейтинг очолила Ярунська сільська рада. До трійки лідерів також увійшли Наталівська й Городницька громади. Далі у десятці — Киківська, Пилиповицька, Новороманівська, Суслівська, Стриївська, Гульська й Дідовицька сільські ради.
Три останніх місця у цьому рейтингу з 40 сільських і селищної рад посідають Малоцвілянська, Красилівська і Майстрівська сільські ради.
За інформацією РДА

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ У «БОЛГАРБУДІ»
Минулої п’ятниці міський голова разом із депутатами міської ради побували у мікрорайоні «Болгарбуд», де ознайомилися з роботою та поспілкувалися з працівниками Новоград-Волинської філії комунальної установи «Житомирський обласний центр крові», аптеки №212, амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та приватним підприємством «Фламінго».
Прийом громадян, на який прийшли 25 осіб, відбувся у приміщенні колегіуму. Найбільш актуальними були звернення стосовно вирішення земельних питань, благоустрою території та вуличного освітлення, скаржилися новоград-волинці й на роботу ОСББ. Решта питань стосувалися надання матеріальної допомоги, лікування, працевлаштування, міських пасажирських перевезень та інше.
Ще раз наголошуємо, що, перш ніж іти на прийом до міського голови, потрібно звернутися до відповідного управління чи відділу міської ради, заступників міського голови, і лише в тому випадку, коли питання не вирішується, — звертатися до міського голови.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

БУДЕ ПРОВЕДЕНО АУДИТ ЗЕМЛІ, ВИДАНОЇ В МЕЖАХ МІСТА
Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету міської ради. Член виконавчого комітету Ігор Гриценко вніс на розгляд проект рішення щодо створення комісії з проведення аудиту землі, виданої в межах міста, метою якої є встановлення вільних та невикористаних земельних ділянок. Як зазначив перший заступник міського голови Сергій Колотов, дане питання належить до компетенції міської ради. У результаті обговорення міський голова Віктор Весельський дав доручення підготувати проект рішення на розгляд чергової сесії міської ради.
Також рішенням виконавчого комітету затверджено в новій редакції склад комісії з питань топоніміки й охорони культурної спадщини при виконавчому комітеті міської ради, яку очолить заступник міського голови Оксана Гвозденко.
Інформація міської ради