www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 9/2016

26 Лютого 2016 | Оприлюднив: | 27 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який із цих капітанів командував підводним човном? А. Флінт. Б. Немо. В. Фракасс. Г. Блад.
  2. Каламбур — це... А. Гра слів. Б. Анекдот. В. Дитяча гра. Г. Шифр.
  3. Скільки пушкінських богатирів виходило з моря разом із дядьком Чорномором? А. 3. Б. 13. В. 23. Г. 33.
  4. Виберіть правильний варіант. А. Акомпанемент віолончелі. Б. Акомпонемент віолончелі. В. Акомпанімент віолончелі. Г. Акомпанемент віоланчелі.
  5. Хто літав на космічному кораблі «Восток-1». А. Гагарін. Б. Терешкова. В. Ніколаєв. Г. Береговий.
  6. Батьківщина А. Шварценеггера. А. Австрія. Б. Бельгія. В. Швейцарія. Г. Німеччина.
  7. Матеріал, з якого виготовлена нитка розжарювання у лампочці? А. Титан. Б. Сталь. В. Ванадій. Г. Вольфрам.
  8. З якого м’яса готують антрекот? А. Свинина. Б. Яловичина. В. Конина. Г. Баранина.
  9. Середина шахової партії. А. Цугцванг. Б. Гамбіт. В. Міттельшпіль. Г. Мідлтайм.
  10. Учасниці руху за надання жінкам рівних виборчих прав із чоловіками. А. Аболіціоністки. Б. Феміністки. В. Суфражистки. Г. Егаталітаристки.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №9: 1. Б. 2. А. 3. Г. 4. А. 5. А. 6. А. 7. Г. 8. Б. 9. В. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.