У першу добу після народження йому давали 0% на життя…

19 лютого Денису Кралі з Городниці виповнилося півроку. Протягом цього часу, вже з перших годин після народження, лікарі борються за його життя. У хлопчика — вроджена вада серця.
Мовою лікарів — аномалія Ебштейна, тип С, виражена недостатність тристулкового клапана, відкрите овальне вікно, відкрита артеріальна протока. Ці лякаючі й незрозумілі для пересічної людини терміни почули вже в перший день життя свого первістка молоді батьки у столичному Науково-практичному медичному центрі дитячої кардіології та кардіохірургії, куди терміново доставили Дениса одразу після народження.
«Лікарі у Києві відмовлялися робити операцію, бо казали, що в даному випадку — 0% на життя. Але я на колінах вблагав, щоб спробували, щоб дали шанс», — розповів «Звягелю» батько Дениса — Андрій.
Станом на сьогодні дитині провели дві операції на серці. До повноліття, доки організм росте й розвивається, потрібно ще щонайменше шість операцій. Аби не згаяти момент, коли потрібне хірургічне втручання, хлопчика щотижня возять на огляд до столичних лікарів. Зрозуміло, що на все це потрібні чималі кошти, яких бракує в молодої сім’ї. Батько Дениса — Андрій Краля — звертається до небайдужих людей з проханням допомогти.
Кошти можна перерахувати на картку Приватбанку: 4149 4978 5660 0020, отримувач — Краля Андрій Володимирович.