Коротко...

Коротко...

\"Коротко...\"ЗАТВЕРДЖЕНО ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ «ЛЕСИНИХ ДЖЕРЕЛ»
Відповідно до рішення виконавчого комітету від 24.02.16 р. №64 «Про організацію та проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела», затверджено дату проведення Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» — 29, 30, 31 липня 2016 року. А також затверджено склад організаційного комітету з питань підготовки та проведення свята, який очолює заступник міського голови Оксана Гвозденко.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

УВАГА! ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ
9 березня відбудеться особистий виїзний прийом громадян виконуючим обов’язки директора Регіонального сервісного центру МВС у Житомирській області Євгенієм Михайловичем Прохоренком.
Прийом проходитиме у приміщенні територіального сервісного центру №1844 за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Відродження, 2, тел.: (04141) 5-52-18.
Усі бажаючі мають змогу звернутися із запитаннями до керівництва й отримати кваліфіковану консультацію.
РСЦ МВС у Житомирській області

МІСЯЧНИК ДОБРОВІЛЬНОЇ ЗДАЧІ НАСЕЛЕННЯМ ЗБРОЇ
Новоград-Волинським МВ УМВС України в Житомирській області з 1 по 31 березня 2016 року проводиться місячник добровільної здачі населенням зброї, вибухових матеріалів і спеціальних засобів.
Відповідно до ч.3 ст.263 Кримінального Кодексу України, звільняється від кримінальної відповідальності особа, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.
За інформацією звертатися за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Івана Франка, 3а, каб. №41, тел.:102, 5-22-25.
ВСТУП ДО НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДСНС УКРАЇНИ У 2016 РОЦІ
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у навчальні заклади ДСНС України.
Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м.Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за спеціальностями «Пожежна безпека» та «Цивільний захист» (термін навчання — 5 років).
Також проводиться відбір до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту» (термін навчання — 2,5 роки).
Запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі, віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2016 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися в пожежну частину м.Новоград-Волинський за адресою: вул.Соборності, 22, каб. №7, т.: 5-20-37.
При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.
О.РАФАЛЬСЬКИЙ, начальник Новоград-Волинського МРВ У ДСНС України у Житомирській області

РІЧЦІ СЛУЧ ЗАГРОЖУЄ КАТАСТРОФА?
У зв’язку із зверненням до Баранівського міського голови активістів, та враховуючи катастрофічну ситуацію, що сталася на річці Случ унаслідок викиду шкідливих речовин Понінківською картонно-паперовою фабрикою та ПАТ «Миропільська паперова фабрика», потрібно вжити невідкладних заходів щодо недопущення незворотних процесів, які негативно впливають на екологію.
10 березня, о 14:00, у приміщенні міського Будинку культури ім.А.Пашкевича, за ініціативи Баранівського міського голови, відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Геоекологічна ситуація басейну річки Случ», метою якої є визначення подальших дій для запобігання екологічної катастрофи.
Запрошуємо керівництво та активістів міста Новограда-Волинського та всіх небайдужих взяти участь у даному заході.
Баранівська міська рада

ПРО ПРОВЕДЕННЯ БІЗНЕС-ФОРУМУ
Протягом 26-28 квітня у Культурному парку міста Кошице в рамках Днів України в Словаччині відбудеться щорічний «Словацько-український бізнес-форум». У рамках форуму передбачаються окремі семінари: з розвитку туризму в Україні та Словаччині, з умов зовнішньоекономічної діяльності у двох країнах і функціонування зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.
Контактні особи: Ольга Попова, управління міжнародних зв’язків Торгово-промислової палати України, тел.: +38 (044) 278-09-30, e-mail: pon-ier@ucci.org.ua; Оксана Кицун, радник Президента України в Словацькій Республіці; тел.: +421259202823; e-mail: oksana.kytsun@mfa.gov.ua; emb_sk@mfa.gov.ua; Едуард Бураш, директор Словацько-європейського культурного центру, тел.: +421556250142; факс: +421556250142; моб. тел.: +421905539926; e-mail: feman@stonline.sk.
Інформація РДА

ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ
25 лютого у приміщенні Музею родини Косачів відбулося нагородження переможців зонального конкурсу малюнків, присвяченого 145-ій річниці від дня народження Лесі Українки. У конкурсі брали участь понад 30 учнів шкіл мистецтв Новограда-Волинського, Баранівки, Червоноармійська. Роботи конкурсантів були виконані в графічній, живописній та декоративній техніках.
Учні образотворчого відділення Школи мистецтв Новограда-Волинського вибороли Гран-прі (Діана Демешко, вчитель — О.Г.Шкабара) та ІІ місце (Леонід Юхимчук, вчитель — О.В.Клічановська). Грамотами за творчу перспективу відзначено чотирьох учнів.
Школа мистецтв