Пристрасті, як у Верховній Раді — на конкурсі краси-2016 у медколеджі

Пристрасті, як у Верховній Раді — на конкурсі краси-2016 у медколеджі

Нелегка це робота — визначити кращу з-поміж 19 (!) красунь. Саме стільки дівчат медичний коледж презентував на сцені Палацу культури на конкурсі краси, що відбувся 2 березня.
З цього приводу суддівській команді довелося добряче посперечатися: «Ледве до бійки не дійшло. Верховна Рада України відпочиває», — пожартував голова журі Олександр Остапчук. Швидко прийняти рішення не допоміг журі багаторічний досвід суддівства на конкурсах краси у медколеджі, хоча до суддівства тут залучають знавців жіночої красі — харизматичних, успішних та відомих у місті чоловіків.
Результатів дочекалися лише найзатятіші вболівальники учасниць, бо майже чотири години тривав конкурс, близько 45 хвилин (!) радилося журі. В окремих номінаціях так і не змогли обрати єдину переможницю, тому титул «ІІ віце-міс» здобули Марія Шестакова (№14) та Анна Лук’янова (№19).
«І віце-міс» — Стелла Буш (№1) та Маргарита Копчук (№11). Одностайним чоловіче журі було лише в одному рішенні — «Міс медколеджу-2016» стала Юлія Переходюк (№2).
Головний меседж цьогорічного конкурсу під назвою «Я — українка! І я цим горджуся!» — краса задля благодійності. Понад сім тисяч гривень вдалося зібрати колективу коледжу на операцію у Німеччині для випускника закладу, медика АТО Дмитра Блохіна. До речі, вже 12 випускників медколеджу побували на Сході України. За патріотизм, який виховують у студентах-медиках, керівництву коледжу — окремі слова подяки. Хочеться вірити, що майбутні медсестри будуть не лише красивими і патріотичними, а й компетентними фахівцями обраної справи.
Юлія КЛИМЧУК