95-та весна жінки-трудівниці

9 березня свою 95-ту весну зустріла жінка-мати, жінка-трудівниця із села Гульськ — Ганна Москальчук. Народилася Ганна Антонівна на Черкащині, в селянській сім’ї. Життєвий шлях цієї жінки-трудівниці був далекий від безхмарного. Ще у 10-річному віці вона залишилася сиротою, померла її мама. Разом з іншими сестрами її виховували батько з новою дружиною. А вже у 14-річному віці Ганну Антонівну доля назавжди пов’язує з Гульськом.
За 95 років свого нелегкого життя вона була свідком як трагічних, так і величних сторінок вітчизняної історії. На долю цієї простої жінки-трудівниці припали голодомор, воєнне лихоліття, відбудова народного господарства, комуністичні п’ятирічки, перебудова, незалежність України.
Усе життя Ганна Антонівна пропрацювала в місцевому колгоспі. Праця була важкою: за плугом ходила, орала, картоплю садила, сіяла, косила. Невтомно працювала і пройшла усі випробування долі з гідністю та вірою в серці, адже її людяність, доброта, працелюбність подолали всі негаразди.
Коли старість та самотність зробили життя бабусі нелегким, донька Тетяна разом із чоловіком переїхали до мами. Ганна Антонівна має дружню та міцну родину — 3 дітей, 5 онуків та 5 правнуків, доглянута, щаслива, забезпечена всім необхідним. Незважаючи на свій поважний вік, ювілярка залишається душею та берегинею роду, долає труднощі життя.
Слова привітань, шани і вдячності Ганні Антонівні адресували заступник голови районної державної адміністрації Н.В.Даниленко, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Л.А.Андрущенко, директор територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району Н.Ф.Івасів та секретар сільської ради Г.М.Чечет. Подякувавши іменинниці за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість, побажали при доброму здоров’ї зустріти 100-літній ювілей.
Н.ІВАСІВ, директор терцентру