ПОМИНАНИЯ 29/2008

ПОМИНАНИЯ 29/2008













































18 липня — річниця з дня смерті дорогої нам людини Миколи Павловича СОБЧЕНКА та 15 років з дня трагічної смерті Геннадія Францовича ТЕТЕРИ


Незгасним болем, чорним смутком увійшла в нашу родину біда. Втрата, яку не можна виміряти нічим і ніколи. Пробачте нам, рідненькі, що не змогли врятувати Вас від жахливої смерті. Нам завжди не вистачатиме Вашого голосу, посмішки, доброти, тепла. Спіть спокійно, наші рідні. Земля Вам лебединим пухом.


Тетери, Кирилюки, Собченки, Якімці, Карбовські, Хурасьови


\"ПОМИНАНИЯ\"ПОМИНАНИЯ

19 липня минає 10 років, як не стало нашої рідної, дорогої матусі та бабусі Ксенії Феодосіївни ПОДОЛЯНЧУК з Майстроволі


Ти пішла від нас після тяжкої хвороби, лишивши вічну пам’ять, смуток та жалобу в наших серцях на все життя. Як важко нам без тебе жити, наша ненько. Ти була гарною, порядною матусею — берегинею сім’ї. Низько вклоняємось перед твоєю світлою пам’яттю і просимо всіх, хто знав нашу матір, згадати її і пом’янути добрими словами та щедрою молитвою. Спи спокійно, наша рідненька. Хай буде тобі земля лебединим пухом і Царство небесне твоїй душі.


Вічно сумуючі дочки — Ірина та Ольга, зяті, онуки


\"ПОМИНАНИЯ

21 липня — друга річниця світлої пам’яті Сергія Віталійовича ШЕВЧЕНКА, Доброї, порядної, талановитої людини


Сумно та порожньо на душі від непоправної втрати. Царство тобі небесне та вічний спокій.


Рідні


\"ПОМИНАНИЯ

13 июля прошло 40 дней со дня смерти Аллы Владимировны СЕРГЕЕВОЙ


Ты ушла внезапно и так рано, обжигая горем нам сердца. Без тебя в душе осталась рана, горе, без начала и конца. Звать тебя — не дозовёшься, ты обратно не вернёшься. За тобой закрылась дверь, только сердце всё не верит. По тебе сердечко плачет и не может быть иначе. Любим, помним, скорбим.


Света, Коля, племянники, свёкр, свекруха, муж Сергей


\"ПОМИНАНИЯ

17 липня минає рік, як раптово не стало з нами дорогого чоловіка та батька Анатолія Миколайовича ВАЛІНКЕВИЧА



Плаче серце, біль не передати.
Хто забув — згадайте,
хто пам’ятає — пом’яніть.
Нехай Бог дарує тобі Царство небесне.

Сумуючі дружина, діти та рідні


\"ПОМИНАНИЯ

13 июля прошло 9 дней со дня смерти любящего отца и дедушки Владимира Владимировича КОВАЛЬЧУКА


Плачет серце, боль не передать. В памяти осталась забота и доброта ко всем людям. Спи спокойно, а мы всегда будем помнить. Пусть наши слёзы не потревожат твой сон. Кто знал и помнил вспомните, помяните этого прекрасного человека.


Дети, внучки


\"ПОМИНАНИЯ

17 липня — 40 днів світлої пам’яті нашої дорогої матусі Любові Михайлівни ТАЛЬКО


Рідна наша, не хочеться вірити, що тебе немає з нами. Біль наш вічний, горе неповторне. Сумуємо, плачемо… Спи спокійно, наша трудівнице, ти залишилася в пам’яті, як чесна, добра людина. Царство тобі небесне, люба наша. Нехай свята земля береже твій вічний сон і буде тобі лебединим пухом.


Вічно сумуючі чоловік, донька, зять, онуки


\"ПОМИНАНИЯ

Річниця світлої пам’яті Андрія Івановича ПОЛОЗУНА


Вже рік як тебе нема, а душа розривається, на серці ніколи не загоїться рана. Як нам тебе не вистачає, доброго погляду, твоєї посмішки і мудрої поради. Ти завжди залишишся в наших серцях. Царство тобі небесне і вічний спокій душі твоїй.


Дружина, донька, зять, онуки, рідні


\"ПОМИНАНИЯ

14 липня — рік світлої пам’яті нашого дорогого чоловіка, батька, сина, брата, племінника, внука Миколи Миколайовича ШУЛЬГИ


Ти пішов з життя так рано, наш рідненький. Але ти не вмер — ти залишився в наших серцях назавжди. Ми пам’ятаємо тебе і любимо. Царство тобі небесне і вічний спокій.


Сумуючі дружина, діти, батьки, брати, сестри і рідні


\"ПОМИНАНИЯ

21 липня минає 40 днів, як пішов з життя Микола Трохимович МЕЛЬНИЧУК


Царство небесне твоїй душі. Нехай свята земля береже твій вічний сон. Хто знав і пам’ятає цю прекрасну людину, — згадайте і пом’яніть.


Друзі