Коли у команді — сільський голова

Коли у команді — сільський голова

18 березня у спортивному залі Новороманівської школи відбувся традиційний районний волейбольний турнір серед чоловіків, присвячений пам’яті вчителя цієї школи Феофана Марковича Кирильчука. На відкритті турніру сільський голова Юрій Лосовський та директор школи Петро Надієвець привітали прихильників здорового способу життя, побажали їм гарного настрою і міцного здоров’я.
До участі у змаганнях запросили вчителів, спортсменів із сіл Великий Молодьків, Пилиповичі, Барвинівка, Слобода Романівська. Також взяла участь команда з с.Нова Романівка, яку очолив сільський голова.
Змагання відбувалися за коловою схемою. На перше місце претендували волейболісти з Нової Романівки та багаторазові переможці цього турніру — команда «Золотий нектар» (с.Великий Молодьків).
Вирішальними факторами стала шалена підтримка новороманівських школярів та вдала гра сільського голови Юрія Лосовського. Тож, перемогу святкували спортсмени з Нової Романівки. Третє місце вибороли волейболісти з с.Барвинівка.
Команда-переможець отримала перехідний кубок. Пам’ятну відзнаку вручили кращому гравцю турніру Олексію Романюку. Команди були нагороджені грошовими преміями та волейбольними м’ячами. Ще по два футбольних і волейбольних м’ячі було подаровано школі.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА