«Леся» подружилася з «Авангардом»

«Леся» подружилася з «Авангардом»

СПІВПРАЦЯ ШВЕЙНОЇ ФАБРИКИ І ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ ОБІЦЯЄ МІСТУ НОВІ ЗДОБУТКИ
Фабрика «Леся» не перестає дивувати цікавими ідеями, зарекомендувавши себе одним із небагатьох підприємств у місті, яке турбується не лише про власне благополуччя, а й про добробут інших. Тут заохочують кращих працівників преміями, екскурсіями по Україні та поїздками за кордон, дбають про умови праці та свій європейський імідж, створюють нові робочі місця.
Підприємство, яке ще декілька років тому мало суттєві негаразди у роботі, тепер стало показовим прикладом успішного підприємства і нової генерації керівників: ініціативних, креативних, працюючих над спільною метою — успіхом всього колективу. 25 березня новою іміджевою акцією стала зустріч на «Лесі» з футбольною ветеранською командою «Авангард».
Очільник «Лесі» М.Сиченко не лише вручив футболістам нову форму, а й пообіцяв «Авангарду» транспорт і нових уболівальниць — працівниць фабрики!Команда, яка посідає чільне місце серед лідерів ветеранського футболу Житомирщини, отримала у подарунок від «Лесі» нову футбольну форму. Власник фабрики Микола Сиченко вручив екіпірування для гравців лідеру команди Геннадію Челядіну. У контексті того, що місцеві футболісти не розбещені увагою з боку меценатів, — ветеранам неабияк пощастило.
— У нас завжди була мрія створити власну спортивну команду, — поділився планами Микола Вікторович. — Поки ж ми цього не зробили, то вирішили підтримати чудову команду, яка на теренах області здобуває успішні результати. Обидві наші команди — і фабрика «Леся», і «Авангард», — є прикладом того, як можна досягти успіху, коли любиш свою справу. Лише у такому випадку людина є щасливою, тож, я вважаю, нам пощастило. Вирішили взяти шефство над «Авангардом» і разом досягати успіхів.
Футбольна форма, спортивні куртки та м’ячі стали не єдиним сюрпризом для «Авангарду» від керівництва фабрики. Микола Сиченко запевнив футболістів, що його підприємство допоможе забезпечити транспортом усі виїзні матчі команди. Приємною несподіванкою став і той факт, що кількість вболівальників «Авангарду» відтепер обіцяє збільшитися на 450! Саме стільки налічує колектив фабрики, де переважна більшість — прекрасна половина. Тож футболістів чекатиме подвійне задоволення — не лише значно більше вболівальників, а й моральна підтримка від красивих вболівальниць!
Із початком нової співпраці привітала обидва колективи директор фабрики Тетяна Кондратюк: «За короткий проміжок часу нам вже вдалося реалізувати багато нових проектів. Їх особливість — у тому, що усі вони є успішними. Попри те, що футбол належить до чоловічих видів спорту, ви цілком можете розраховувати на жіночу підтримку від нашого колективу, бо ми теж любимо футбол».
Начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Володимир Гамма запевнив, що подарунок фабрики — це приємність не лише для команди, а й для городян, адже увесь Новоград слідкує за футбольними успіхами ветеранів: «Ми не можемо дарувати такі ж дорогі подарунки, як ви, але хотіли би презентувати нове видання — «Золоті сторінки спортивної Житомирщини». Тут є інформація й про футболістів-ветеранів вашої команди. Дякуємо за розуміння і підтримку місцевого футболу!», — сказав Володимир Михайлович.
— У нас найпозитивніші емоції від цієї зустрічі, — поділився враженнями тренер «Авангарду» Андрій Лось. — Бо раніше ми самотужки дбали про розвиток команди, а тут — така несподівана і приємна підтримка! Дякуємо, намагатимемося грати ще краще, ніж раніше!
Колектив фабрики сподівається, що їх підшефна команда відтепер здобуватиме лише перемоги, адже на підприємстві націлені на найкращі результати. Тепер про це знатимуть й усі вболівальники на стадіонах, бо нову форму гравців прикрашатиме красномовний слоган: «Леся — з нами краще!».
Юлія КЛИМЧУК