Сезон завершено на «відмінно»

Сезон завершено на «відмінно»

У Коростені на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Спартак» пройшов чемпіонат області з боксу серед юніорів 2001-2002 р.н. та молоді 1998-1999 р.н.
Новоград-волинські спортсмени виступили об’єднаною збірною СК «Євробокс», міської ДЮСШ (тренер — Л.В.Плісак) та ДЮСШ Житомирської обласної організації ВФСТ «Колос» (Новоград-Волинський район, тренер — О.А.Нагорнюк).
Наша команда посіла третє загальнокомандне місце, пропустивши вперед збірні Бердичева й Житомира.
В особистому заліку перше місце здобув Вадим Голуб із с.Сусли (категорія 68 кг), учасник чемпіонату України. Відзначимо, що Вадим уже втретє став чемпіоном області. Також переможцем у категорії 46 кг став Іван Зембицький (ДЮСШ).
Друге місце в категорії 70 кг посів Олексій Гнітецький (с.Сусли). Олексій у першому поєдинку достроково переміг спортсмена з Коростеня, проте у фінальному бою поступився досвідченому житомирянину, учаснику чемпіонату України.
Срібними призерами турніру стали Сергій Микитенко (66 кг), Артур Дмитренко (60 кг), Владислав Горецький (81 кг), Сергій М’якота (91 кг), Віталій Юхимович (69 кг).
Треті місця — в Олександра Маслягіна (60 кг) і Богдана Сороки (64 кг).
Президент федерації боксу Новограда-Волинського Л.В.Плісак визнав ці здобутки відмінним завершенням сезону для місцевих боксерів у поточному навчальному році.
Загалом у турнірі взяли участь 120 спортсменів із 14 команд. На урочистому відкритті були присутні міський голова м.Коростень В.В.Москаленко та спонсори чемпіонату. Слід зазначити, що ФОК «Спартак» був відкритий у 2008 році. Ця чудова спортивна споруда включає великий ігровий зал та два малих тренажерних зали. На базі ФОКу (стадіону «Спартак») проводять заняття відділення Коростенської ДЮСШ з футболу, баскетболу та волейболу. Проводяться змагання обласного і всеукраїнського рівнів із різних видів спорту та навчально-тренувальні збори. Звичайно, хотілося, щоб подібна спортивна споруда була і в нашому місті.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ
Фото автора