ДТП: збив велосипедиста на центральному колі

13 квітня, близько опівдня, автомобіль марки «ВАЗ» збив велосипедиста. Дорожньо-транспортна пригода сталася в самісінькому центрі, навпроти Молодіжного центру, на очах численних перехожих.
Як розповіли свідки, керманич легковика зробив спробу зникнути з місця пригоди, проте йому завадили очевидці — декілька чоловіків забрали в нього ключі від транспортного засобу, які згодом передали працівникам ДАІ.
Постраждалого велосипедиста — чоловіка літнього віку — забрала «швидка». Як повідомили «Звягелю» наступного дня у травматологічному відділенні міськрайТМО, чоловік уникнув тяжких ушкоджень. Його було обстежено на предмет переломів кісток, інших небезпечних травм і запропоновано стаціонарне лікування. Проте він відмовився і вирішив лікуватися в домашніх умовах.
Ступінь провини кожного з водіїв визначить слідство.
Цими днями, як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, у Новограді-Волинському в ДТП потрапив ще один керманич двоколісного транспортного засобу. «Близько 13:00, 12 квітня, у Новограді-Волинському 42-річний житель смт.Ємільчине, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», зіштовхнувся з мотоциклом «VAIPER», під керуванням 49-річного жителя райцентру, який рухався позаду у попутному напрямку. За попередніми даними, водій автомобіля, здійснюючи маневр перелаштування та розвороту, не надав перевагу у русі мотоциклісту. Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні. Нині триває з’ясування всіх причин і обставин ДТП», — повідомляють щодо цього інциденту в Національній поліції.
Олег БРЮХАНОВ