Викрили злодія-«парфумера»

До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції із заявою про крадіжку чоловічих парфумів вартістю майже півтори тисячі гривень звернулася керівник одного із магазинів парфумерії та побутової хімії райцентру. Заявниця розповіла, що нестачу виявила під час проведення переобліку товарів та зазначила, що охороною закладу факту крадіжки зафіксовано не було.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники якої опитали співробітників магазину та з’ясували, що заклад обладнаний камерами відеоспостереження. Переглянувши записи, правоохоронці помітили, як один із відвідувачів таємно поклав до кишені своєї куртки флакон парфумів, а потім, аби відвести від себе підозру, взяв найдешевший товар (дві пляшки рідини для зняття лаку) та попрямував до каси розраховуватись.
Крадієм виявився 35-річний місцевий житель — любитель вжити зайвого алкоголю та вчинити дрібне хуліганство. Вже за декілька годин винуватця розшукали та доставили до відділку поліції. Підозрюваний не заперечував своєї провини та зізнався, що планував продати парфум із суттєвою знижкою від його реальної вартості — за 500 гривень. Врешті додав, що, хильнувши зайвого, не зміг пригадати, куди його подів.
Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області