Вітання 17/2016

Вітання 17/2016



































ЗІ СЛАВНИМ ЮВІЛЕЄМ, ВОЛОДИМИРЕ МИХАЙЛОВИЧУ, ДОЗВОЛЬТЕ ПРИВІТАТИ ВАС!


Ви стали подарунком долі для рідного краю, реалізувавши для своїх земляків багато амбітних, добрих і корисних справ. Мешканці Новоград-Волинщини повсякчас відчували й продовжують відчувати Вашу надійну опіку у складних питаннях, коли державні інституції далеко не завжди приходять на допомогу. Втім, земляки завжди твердо знають: Литвин допоможе. І ніколи у цьому не зневірилися — завдяки принциповій позиції підтримувати своїх, з якої мав би взяти приклад кожен український політик. Тоді б на карті України, поза сумнівом, побільшало ошатних сіл та містечок, значно більше стало щасливих людей. Як побільшало, завдяки Вашому сприянню, на маленькій Батьківщині.

Дякуємо долі, що у Вашій особі отримали можливість працювати поруч із сильним та надійним плечем, мати яскравий взірець у роботі, черпати сили для того, аби робити свій край потужнішим, красивішим! Віримо, що попереду багато не менш важливих кроків і потрібних справ!

Бажаємо пісень, що лиш весна співає,

І музики, що награють ліси.

І квітів тих, що раз лиш розквітають,

І повні пригорщі любові та краси.

Хай квітнуть у добрі і здоров’ї літа,

Поріг оминають незгоди й біда,

Хай весну приносять лебедині крила,

А Матір Божа дасть здоров’я та сили!

Хоч не спинити часу лік,

Нехай щастить весь довгий вік!


Фракція Народної Партії у міській раді: голова М.Усенко, депутати С.Усенко, О.Остапчук, С.Мельник, Ю.Мірзабекян, О.Гарбовський



ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ МИХАЙЛОВИЧУ!


Сердечно вітаємо Вас із 60-річчям від Дня народження! Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Новограда-Волинського і багаторічне потужне сприяння на всебічну підтримку міської громади, висловлюючи Вам нашу щиру вдячність. Шануємо Ваше непідробне, дійсно щире, вболівання за наш Поліський край, терпіння, практичне вболівання за його майбуття. Здоров’я, душевного спокою, добра, благополуччя Вам і всім близьким. Хай Бог і люди бережуть Вас!


З глибокою повагою міські голови попередніх скликань: А.Ринка, В.Неук, М.Мартинюк, О.Костеченко, В.Загривий, М.Іванюк, М.Боровець



Свій День народження 23 квітня відзначає наш дорогий, коханий чоловік, люблячий батько та турботливий дідусь — Микола Володимирович ПАНЧУК


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і татко чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті, шані та мирі. Хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружній родині усі ми щасливі.


Люблячі дружина, діти, внуки



26 квітня святкує ювілей Валентин Максимович КОСТЮК


Ми раді всі тебе вітати — це найкраще твоє свято. Ти добрий чоловік і мудрий татко, онукам ти дідусь хороший, на світі ти один такий. Ми вдячні Богу, що ти є, що нас усіх ти зігріваєш, для тебе не існує: «Це — моє». Поділишся останнім тим, що маєш. Тобі із вдячністю вклоняємось за мудрість батьківських порад, за твоє уміння всім допомагати, за чоловіка приклад, сім’янина, за працьовиті руки золоті. Нехай же Бог пошле благословення, здоров’я й сил дарують всі святі.


З повагою теща, дружина, діти, онуки, родина



21 квітня відсвяткував свій Золотий ювілей Петро Володимирович МЕЛЬНИЧУК


У Вас — прекрасний ювілей, прийміть вітання і подяку від найщиріших вам людей — любові нашої ознаку. Щоби у Вас було усе, чого би Ви не побажали, і щоби друзів — повен дім, і щоб достатку — повна чаша. Щоб і усього через край, щасливі будьте і здорові.


З любов’ю і повагою дружина, дочка Наталія, зять Юрій та онук Максим



23 квітня святкує прекрасний ювілей Євгенія Іванівна Харламова


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 65. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро. Щоб радісним і довгим був Ваш вік. З добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З найкращими побажаннями колектив ТОВ ВКФ «Смолка»



26 КВІТНЯ — ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ


Дорогі земляки! Промайнуло тридцять років від того гіркого для всього світу дня, коли сталася Чорнобильська біда. Світ ще не знав такого масштабного та тривалого за наслідками техногенно-екологічного лиха. У пам’яті десятків тисяч людей, котрим волею долі судилося приборкувати атомну стихію, та весняна ніч 26 квітня 1986 року назавжди залишиться невигойною раною.

Ми ніколи не повинні забути героїзму всіх тих, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі, закликаємо зберігати пам’ять Чорнобиля і шанувати мужність тих, хто живе сьогодні з нами.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Никифоровича КУЗЬМЕНКА — 23.04.1926 р.н.

Євдокію Климівну КРАВЕЦЬ — 23.04.1926 р.н.

Степана Сергійовича КАРПЛЮКА — 23.04.1931 р.н.

Марію Петрівну ЛАДІКОВУ — 21.04.1921 р.н.

Івана Микитовича ДМИТРУКА — 27.04.1930 р.н.

Флоріана Федоровича ВАЛІНКЕВИЧА — 28.04.1923 р.н.

Олександра Анатолійовича МАКСИМОВИЧА — 22.04.1964 р.н.

Юрія Петровича ЮХИМЧУКА — 23.04.1961 р.н.

Володимира Анатолійовича ВОЛОБУЄВА — 23.04.1965 р.н.

Анатолія Івановича ДІДЕНКА — 27.04.1948 р.н.


Редакція газети «Звягель»