Поминання 18/2016

Поминання 18/2016























14 березня пішла з життя рідна та дорога нам людина, любляча дружина, мама та бабуся — Надія Миколаївна МАРЧЕВСЬКА з села Сусли

17.07.1929-14.03.2016 р.


Серце плаче і болить душа. Скільки б не шукали очі в рідній хаті, — найдорожчої людини вже нема. Як сумно без тебе, рідненька, печаль не проходить і серце болить. Без тебе, люба, сумно і важко, і серце плаче кожен день. Якби ти могла ще довше прожити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Помолимося за тебе, рідненька, спочивай і забудь тривоги.


Сумуючі чоловік, дочки, сини з сім’ями, всі рідні та знайомі



Олександр Олександрович ЗАГРИВИЙ

12.06.1958-28.04.2011 р.

ліквідатор І категорії на ЧАЕС, ветеран війни


Минуло 5 років з тієї миті, як перестало битися твоє любляче серце. Багато добрих справ для усіх ти зробив при житті. Хай твій спокій оберігають краплини роси — то наші сльози. Спи спокійно, любий, рідненький наш, ти заслужив Божого тепла і Царства Небесного.


Завжди люблячі дружина й діти



3 травня — 40 днів, як пішла від нас у вічність Тамара Никифорівна НОВОСЕЛЕЦЬКА


Не стало доброї, порядної, чуйної людини. Світла пам’ять про Вас буде жити в наших серцях. Усі, хто знав, згадайте добрим словом і тихою молитвою.


Рідня



27 квітня минув рік, як немає з нами Ганни Петрівни БОНДАРЕНКО


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, — була найкраща в світі мати. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненька. Хто забув її, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі дочка Таня, зять Ігор і внуки



СПІВЧУТТЯ


Колектив Чижівської ЗОШ глибоко засмучений передчасною смертю шеф-кухаря — Оксани Юріївни КАШИРІНОЇ та висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійної.