Вітання 18/2016

Вітання 18/2016


















































1 травня колектив Новоград-Волинського ЗВК від щирого серця вітає з ювілеєм свого керівника — Володимира Адамовича Назарова


Вам, дорогий імениннику, доля дарувала активне, багате та цікаве життя. Притаманний Вам талант організатора, помножений на щиру синівську любов до землі, на велике бажання робити людям добро, стали запорукою Вашого життєвого успіху. Ви заслужили глибоку шану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, але й тепло своєї душі.

Бажаємо: щоб щастя і любов не залишали Вашу родину, сімейним благополуччям був сповнений кожен день, а родинний затишок додавав наснаги до подальших досягнень. Зичимо великого оптимізму, здоров’я та бадьорості на довгі роки.

Нехай надалі Ваш шлях буде щедрий добром, багатий успіхами, сонячний батьківським щастям, захоплюючий новими планами, і благополучний прихильністю Небес.


3 повагою колектив ЗВК



3 травня вітаємо з ювілеєм прекрасну людину, мудрого лікаря, завідуючу терапевтичним відділенням — Галину Ярославівну РОМАНЮК


За добре серце, за невтомні руки нехай Господь воздасть належно Вам, хай Вашу мудрість переймають діти, а доброта Ваша хай служить оберегом нам.


З повагою С.ЧЕЛЯДІНА, К.ПИЛИПЕНКО, Г.КОВАЛЬСЬКА



3 травня вітаємо з ювілеєм завідуючу терапевтичним відділенням, лікаря від Бога — Галину Ярославівну РОМАНЮК


Бажаємо щастя і достатку, ясного неба і тепла, в житті Вам — згоди і порядку, щоб доля світлою була. В роботі — успіхів, везіння, у справах — вічного горіння! Від душі — любові Вам бажаємо, і хай Вам Господь Бог допомагає.


З повагою Ваш колектив



3 травня святкує 20-ліття Юлія Валентинівна ЛАГУТА


З Днем народження, наша красуне! Нехай сяють очі любов’ю, щастя тобі сімейного і здоров’я. Бажаємо успіхів у навчанні, нехай завжди все вдається. А у наших душах кожен твій успіх радістю відгукнеться!


Бабуся і тато з сім’єю



27 квітня відсвяткували Срібне весілля Анатолій Миколайович та Алла Володимирівна ЧЕРНЯШУКИ


Сьогодні ви в своєму срібнім шлюбі, немовби знов єднаєте серця, щоб все життя і радісно, і любо пройти пліч-о-пліч в парі до кінця. Хай благодатним буде ваш вік впродовж золотих і діамантових літ.


З любов’ю і повагою сини Дмитро та Андрій, мама Євгенія, сім’ї Веселиків


 


29 квітня святкує ювілей дорога дружина — Галина Карпівна ГАВРИЛЮК


З Днем народження, рідненька! Ти — наш Бог і наш кумир. З Днем народження, наш сімейний командир. Ти живи на радість внукам, до ста років — ворогам на зло. Бажаєм здоров’я, радості, добра.


Внучка, дочка, чоловік



1 травня святкує 50-річний ювілей Світлана Станіславівна КРАВЧУК


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба. Живи ти ще довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми за тебе радіти.


Рідні



28 квітня відсвяткував ювілей наш коханий чоловік і турботливий батько — Володимир Миколайович МУРАХОВСЬКИЙ


Від щирого серця хочемо привітати з Днем народження. Хай довго всміхається сонце і небо, хай Бог береже тебе, любий, весь час. Та іншого щастя нам більше не треба, живи тільки, рідний, із нами й для нас.


Дружина, діти та всі рідні



1 ТРАВНЯ — СВIТЛЕ ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСIННЯ, ВЕЛИКДЕНЬ!


Дорогі земляки! Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

Нехай благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя. Нехай світле Христове Воскресіння наповнить наші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі — благополуччям і затишком, сім’ї — коханням та щастям.

Зичимо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, добра, достатку, душевного спокою й Божого благословення в усіх добрих справах, помислах і починаннях! Нехай Господь дарує всім жителям Новоград-Волинського краю радість, мир та злагоду!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

28 КВІТНЯ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧИВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ЛИТВИН ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВИЧ


Вельмишановний Володимире Михайловичу! Від імені Новоград-Волинської міської ради та її виконавчого комітету, депутатського корпусу та себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілейного Дня народження.

Нехай постійними супутниками у Вашому житті будуть мир і злагода у душі, у серці — доброта, а у справах — мудрість і виваженість. Зичимо Вам великих професійних здобутків, життєвої наснаги, творчої енергії та ентузіазму у всіх справах і починаннях. Міцного здоров’я, щастя і Божої ласки Вам та Вашій родині!


З повагою

В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

1 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем солідарності трудящих.

Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення. Адже чесна добросовісна праця — основа успішного розвитку будь-якого суспільства.

Щира подяка усім людям праці за щоденну напружену роботу, відданість обраній справі, уміння реалізовувати задумане на благо рідного краю та країни.

Із нагоди свята зичимо вам, дорогі земляки, щастя, здоров’я, весняного тепла і всіляких життєвих гараздів! Нехай першотравневі свята додадуть усім нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Григорія Андрійовича ДМИТРАШКА — 01.05.1927 р.н.

Григорія Якимовича БАНЦЕРА — 01.05.1931 р.н.

Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО — 01.05.1932 р.н.

Леоніда Георгійовича ШАРВАРКА — 03.05.1927 р.н.

Катерину Павлівну НІКІТІНУ — 05.05.1921 р.н.

Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Розу Марківну ЗОЗУЛЮ — 05.05.1931 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1965 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.


Редакція газети «Звягель»