Є рекорд: чемпіон — без жодної поразки!

Є рекорд: чемпіон — без жодної поразки!

На фото: Дар’я Орлова, наймолодша представниця команди з Новограда-Волинського — IV місце в особистому заліку.По дванадцять юнацьких та дівочих збірних міст і районів Житомирщини змагалися в чемпіонаті області з настільного тенісу серед учасників 1998-2003 р.н., що проходив на базі Житомирського технологічного університету.
Попри відносні невдачі в командних турнірах (тенісисти та тенісистки з міста, пробившись до фіналів, призових місць не здобули), виступи в особистих розрядах були більш вдалими.
Так, лідер обласного тенісу, нині — студент Київського університету фізичної культури та спорту, випускник міської ДЮСШ Микола Корнієнко, здобув чемпіонське звання серед юнаків, не програвши жодної партії ані в командному, ані в особистому розряді, встановивши таким чином своєрідний обласний рекорд.
Дар’я Орлова та Юля Коханівська в особистому турнірі посіли четвертий та шостий рядки підсумкової таблиці, відповідно, серед 36 учасниць. З огляду на те, що дівчата навчаються лише в сьомому класі, можна з упевненістю стверджувати, що перемоги до них ще неодмінно прийдуть.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ