Сузір’я талантів — гордість школи

Сузір’я талантів — гордість школи

\"Сузір’яУ основі будь-якої справи, будь-якої професії і, навіть, хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому всі приділяють серйозну увагу якісним освітнім послугам.
Найголовніша роль навчального закладу полягає в озброєнні учнів міцними знаннями, від чого значною мірою залежить їх подальша доля.
Для педагогічного та учнівського колективів спеціалізованої школи №4 поточний навчальний рік був досить плідним на вагомі здобутки. Днями усі зірки шкільного олімпу, під бурхливі оплески, урочисто були нагороджені. Запрошені поринули у бездоганно організоване свято обдарованої молоді.
Двадцять одного учня визнано переможцями ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових шкільних дисциплін. У загальноміському рейтингу загальноосвітніх закладів це — третій результат після колегіуму та гімназії. Так, три призових місця на рахунку майбутнього випускника навчального закладу Максима Кіріленка — з географії, економіки та інформаційних технологій. Кращими серед учнів 11 класів міста з хімії став Богдан Мороз, з історії — майбутня випускниця Діана Бороздіна. По два призові місця здобули: одинадцятикласниці — Анна Серб — з англійської мови, української мови та літератури, Руслана Федорова — з хімії та трудового навчання, Катерина Бондарчук — з німецької мови та правознавства, учень 10 класу Владислав Рудзінський — з історії та правознавства.
Дипломи другого та третього ступенів отримали: з хімії — Вероніка Щавлінська — з 8 класу, з української мови і літератури — дев’ятикласниця Олександра Гнатюк, семикласник Дмитро Козинський — з математики, десятикласниця Марина Юхимович — з інформаційних технологій, восьмикласниці Анна Хлівінська — з фізики та Катерина Щурук — з англійської мови, учениці 10 класу Тетяна Стасевич — з російської мови і літератури та Каріна Дернякова — з німецької мови. Тринадцятьом учням школи випала нагода представляти рідне місто на обласних предметних олімпіадах.
До речі, Максим Кіріленко блискуче продемонстрував свої знання з географії у Житомирі, завоювавши І місце, був відзначений грошовою премією. Олександра Гнатюк і Діана Бороздіна отримали дипломи 3 ступеня під час ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад.
Звісно, що значна заслуга успішного виступу учнів на предметних олімпіадах належить вчителям, які вчили та готували своїх вихованців до цих інтелектуальних змагань: Ковальчук Н.П. (українська мова і література), Мартинюк Т.В. (історія і правознавство), Федорчук В.В. (хімія), Макарчук Л.В. (географія), Боярська Н.М, Матузок Л.І, Тетеря А.М., Алексійчук Л.А. (іноземна мова), Вазінська Г.Г. (математика), Костюк О.М. (інформаційні технології), Зозуля О.В. (економіка), Шульгіна Н.М. (російська мова і література), Валінкевич Л.В. (обслуговуюча праця), Рудзінська Т.Й. (фізика).
Школа може гордитися ще й своїми творчими та спортивними зірочками. Зокрема, нікого не залишив байдужим блискучий виступ починаючого хореографа, дев’ятикласниці школи Софії Федюк зі своїм танцювальним колективом «Тандем».
Сподіваюся, що й надалі усі ми — батьки, вчителі та учні — спільними зусиллями успішно працюватимемо над вирішенням найактуальніших проблем сучасності — вихованні майбутньої еліти нашої держави.
Ольга ДЕМЧУК