Коротко...

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОН ПОСІВ 4-ТЕ МІСЦЕ СЕРЕД РАЙОНІВ ТА МІСТ ОБЛАСТІ ЗА 2015 РІК
Проведено моніторинг та оцінку результативності діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів рад міст обласного значення Житомирської області за 2015 рік. Відповідно до моніторингу, Новоград-Волинський район посів загальне 4-те місце, маючи в активі 1 місце за напрямом «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця», 7-мі місця за напрямами «Ефективність ринку праці» та «Розвиток інфраструктури», 8-ме місце — за «Економічною ефективністю» і 10-те — за напрямом «Фінансова самодостатність». У цьому ж рейтингу місто Новоград-Волинський посіло підсумкову шосту позицію, маючи в активі перемогу у «Фінансовій самодостатності», проте, проваливши напрям «Економічна ефективність» (27 місце).
Переможцем рейтингу стало місто Малин, друге місце — Житомирський район, третє — м.Житомир. Про це повідомляє офіційний сайт Житомирської облдержадміністрації.
Підготував Олег БРЮХАНОВ

У п’ятницю, 29 квітня, з 10:00 до 16:00, міський голова В.Л.Весельський та секретар міської ради О.А.Пономаренко проведуть виїзний прийом громадян у мікрорайоні «Кар’єр», в адмінприміщенні ТОВ «Труд» (вул.Гранітна, 24).
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ЗАПРОШУЄМО ГРОМАДЯН ЧОЛОВІЧОЇ СТАТІ, ВІКОМ ВІД 18 ДО 60 РОКІВ, ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ
Грошове забезпечення — від 7000 гривень.
За довідками звертатися до Новоград-Волинського об’єднаного військового комісаріату за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74.