«Мотивація буває ціннішою, аніж грамоти й медалі»

«Мотивація буває ціннішою, аніж грамоти й медалі»

У цьому переконані прихильники воркауту — відносно нового для Новограда-Волинського виду спорту, який, проте, стрімко набуває популярності серед місцевої молоді.
Після урочистого відкриття сезону, що відбулося на спортмайданчику в Парку культури й відпочинку 23 квітня, любителі воркауту — вуличного спорту на турніках — пообіцяли, що літо проходитиме активно й насичено. І ось, 8 травня, п’ятеро спортсменів із Новограда-Волинського взяли участь у змаганнях під назвою «Кубок весни», що проходили у Києві.
Перше місце у номінації «Триборство» у віковій категорії до 16 років здобув Ігор Тимофєєв. Третє місце у жіночих «батлах» посіла Лада Швець.
Дмитро Чаплінський, здобувши перемоги у суперництві з двома сильними учасниками, пробився у півфінал і завершив змагання у шістці кращих.
Одна перемога є в активі Геннадія Стремецького, котрий потрапив до першої тринадцятки.
Усі звягельські спортсмени (Дмитро Чаплінський, Геннадій Стремецький, Ігор Тимофєєв, Денис Киселюк і Лада Швець) також брали участь у силових дисциплінах.
«Ось ми і відчули на собі, що значить дійсно змагатися з сильнішими! Це — великий досвід для нас, хоча це й були перші змагання, в яких ми представляли Новоград-Волинський. Кожен із нас виклався на повну. Тепер маємо мотивацію для підвищення майстерності, а в даному випадку це — цінніше, ніж грамоти й медалі. Якщо б у нас ще була фінансова підтримка, то ми б могли частіше бувати на різних змаганнях, представляючи наше місто, мали би більше можливостей для втілення ідей розвитку цього виду спорту», — поділився враженнями зі «Звягелем» один із лідерів місцевої молодіжної спортивної команди «Energy Life Style» Геннадій Стремецький.
Якщо хтось із місцевих меценатів зацікавився розвитком воркауту в Новограді-Волинському, має змогу допомогти талановитій молоді в реалізації її планів, — звертайтеся за тел.: +38-063-295-00-85.
Олег БРЮХАНОВ