Що буде у Парку на місці зруйнованого будинку?

Обабіч центрального Парку культури й відпочинку проводяться роботи зі знесення старого одноповерхового житлового будинку. Що буде на звільненій ділянці, — це питання хвилює не тільки мешканців навколишніх багатоповерхівок, а й багатьох жителів міста.
Газета «Звягель» із цим питанням звернулася до міської ради. Як нам пояснили, нещодавно згаданий будинок перейшов у комунальну власність міста. Наразі проводяться роботи щодо його демонтажу. Що саме планується спорудити на тому місці, — поки що це питання залишається без відповіді, оскільки не затверджено остаточний план реконструкції парку.
Втім, оскільки ділянка перебуває у комунальній власності, то жителі прилеглих територій можуть не хвилюватися з приводу можливого облаштування там гучного розважального закладу. Принаймні, станом на тепер, судячи з коментаря міської влади, таких передумов немає.
Тим часом, 12 травня міський голова Віктор Весельський, разом із керівниками профільних відділів та депутатами, оглянув стан об’єктів та майна, розташованих на території парку, — інформує офіційний сайт міської ради. Очільник міста зробив висновок, що даний об’єкт потребує проведення капітальних ремонтних робіт, а саме: заміни та ремонту лавок, тротуарної плитки, бордюрів, упорядкування клумб, облаштування доріжок, дитячих майданчиків. Крім того, було зауважено, що на території парку знаходяться приватні та орендовані об’єкти, прилеглу до яких територію мають утримувати в належному стані їх власники й орендарі.
Наслідком відвідин парку стала пропозиція створити комісію з інвентаризації об’єктів та майна, розташованих на території Парку культури і відпочинку, та визначити єдиного балансоутримувача, який відповідатиме за дотримання належного стану паркової зони.
Олег БРЮХАНОВ