Кожна медаль — на вагу золота

Кожна медаль — на вагу золота

22 травня у Києві відбувся найбільший за кількістю учасників і другий за статусом після чемпіонату України турнір під назвою «Kyiv open». У змаганнях взяли участь представники п’яти країн (Україна, Білорусь, Молдова, Румунія та Азербайджан) — 686 спортсменів із 55 клубів.
Клуб «Січ», до складу якого входили діти міської та районної ДЮСШ, був представлений у кількості 25 спортсменів.
«У підсумку ми посіли 11-те загальнокомандне місце, маючи в активі 1 золоту, 4 срібні та 3 бронзові нагороди. Найкращий результат показала Олександра Толченова у віковій категорії 12-13 років (до 45 кг).
Ще 4 спортсмени дійшли до золотого фіналу, але поступилися у вирішальній битві. Це — Роман Береговий, Олексій Тростенюк, Люба Андрєєва та Аліна Карпишина. Треті місця здобули Максим Загривий, Ірина Гарбовська та представниця районної ДЮСШ Анастасія Сімончук. Кожна медаль на цьому турнірі була на вагу золота, оскільки конкуренція у деяких категоріях досягала 30-40 чоловік. Так, ще один наш спортсмен, який претендував на медаль, — Антон Сергійчук, у другому колі, виграючи з рахунком 1:3, за
16 секунд до закінчення поєдинку зазнав травми і не зміг поборотися за нагороди. Тренери клубу підсумковим результатом задоволені. Висловлюють подяку батькам за участь спортсменів у змаганнях!», — прокоментував «Звягелю» підсумки турніру тренер клубу «Січ» Вадим Рибачок.
Підготував Олег БРЮХАНОВ