Підтримайте вихід книги про історію Звягельського краю!

Підтримайте вихід книги про історію Звягельського краю!

\"ПідтримайтеІсторію творять люди, передаючи з покоління в покоління здобутки у різних сферах суспільного життя. Хто вони — ці особистості, які залишили свій слід в історії Звягельського краю, ті, хто примножує його славу в наш час, ті, котрі віддали і, на жаль, сьогодні віддають своє життя за український народ? Саме про них йдеться у новій книзі «Новоград-Волинський. Персоналії», де на 420 сторінках у коротких нарисах висвітлено основні біографічні факти відомих і маловідомих земляків, серед яких — вчені, лікарі, письменники, вчителі, військові, артисти, спортсмени, священнослужителі, музиканти, художники, архітектори та ін.
Книга вже друкується на крейдованому папері з твердою ламінованою обкладинкою. Вона стане у пригоді учням, студентам, вчителям — усім, хто небайдужий до історії рідного краю. Тому звертаємося, у першу чергу, до тих, чиї прізвища увійшли до цього довідника, до рідних тих, кого вже немає: підтримайте, будь ласка, благодійним внеском у розмірі 150 грн. видання книги. Просимо також підтримати нас посильними внесками керівників підприємств, підприємців, перерахувавши кошти на міський Благодійний фонд розвитку культури і мистецтва. При цьому обов’язково вказуйте своє прізвище, ім’я, по батькові з позначкою «На біографічний довідник».
На вдячність за матеріальну підтримку кожен отримає це унікальне видання. Кошти можна перераховувати через банк або поштою.
Розрахунковий рахунок Благодійного фонду розвитку культури і мистецтва: 26004049489900 в АТ «Укрсиббанк» м.Харків, МФО 351005, код 20416062. Контактні телефони: 2-26-24, 063-194-52-94.
З повагою голова редакційної групи Ліна НАУМЕЦЬ