Чи повинно чиновнику бути соромно за велосипед?

Чи повинно чиновнику бути соромно за велосипед?

\"ЧиГолова фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді Любов Цимбалюк вважає, що велосипед заступника мера Дмитра Ткачука перед дверима міської ради — це соромно.
Про це вона сказала на позачерговій сесії міської ради 16 червня під час обговорення питання про внесення змін до програми розвитку міського електротранспорту.
«Скажіть мені, будь ласка, ви і надалі будете їздити на велосипеді на роботу? Це ваш велосипед висить отут на поручнях? Ось для мене особисто, як для мешканки міста Житомира, була би показовою ваша робота, якби ви першу парковку зробили саме для свого велосипеда. Тому скажіть: чому до цієї пори під міською радою немає велопарковки, і чи не є соромним для нас усіх, що там цей велосипед весь час висить», — запитала Любов Цимбалюк.
На закиди голови фракції «Батьківщина» відповів мер Сергій Сухомлин.
«Вчора на виконкомі ми затвердили перелік вулиць, місць для встановлення велопарковок, 200 штук буде встановлено, 40 місць. Знаєте, Любове Володимирівно, велосипед заступника перед міською радою — це набагато краще, чим «Mercedes», чи «Porsche», чи «Acura» у дворі міської ради. Це — набагато краще», — сказав Сухомлин.
\"Чи
Останні слова мера зал підтримав оплесками.
Нагадаємо, Дмитро Ткачук був обраний від Блоку Петра Порошенка депутатом Житомирської міської ради нинішнього скликання і на установчу сесію приїхав на велосипеді.

За матеріалами Житомир.info