«Звягель» і «Авангард» зміцнюють свої позиції

Вперше з початку чемпіонату обидві новоградські футбольні команди досягли синхронних перемог над міцними суперниками. Сталося це у 7-му турі.
«Звягель» у домашній грі мінімально переграв городницьке «Полісся» — 1:0. Неймовірний за траєкторією і красою удар у виконанні Марка Багінського у середині першого тайму поставив у незручне становище команду з Городниці, яка впродовж усього часу, що залишався, не полишала спроб відігратися. За «Звягель» зіграли не тільки воротар Максим Дубров, а й поперечина та каркас воріт, які щонайменше двічі вберегли ворота «сухими».
Зменшити градус нервової напруги могли і гравці «Звягеля», проте запартачили серію вигідних контратак.
Та у підсумку для звягельчан все завершилося добре — є чергові три очки. А разом із ними — і професійна нова футбольна форма, яку ще перед матчем вручив депутат міської ради, приватний підприємець Віталій Бойчук.
«Авангард» також розжився перемогою, здолавши з рахунком 4:2 на виїзді житомирське «Полісся».
Отже, за підсумком семи турів маємо наступні здобутки команд зі Звягельщини: «Авангард» — 10 очок (6 ігор), «Звягель» — 8 очок (6 ігор), «Полісся» (Городниця) — 6 очок (4 гри).
Серед інших матчів у турі відзначимо перемогу ФК «Бердичів» із рахунком 3:0 над олевським «Поліссям». Коростенське дербі перенесено на резервний день. А «ЖитомирПлюс», який від початку чемпіонату вже встиг пропустити півсотні голів, на виїзну гру до Андрушівки не з’явився, відбувшись технічною поразкою.
Тож, «Фортуна», завдяки трьом очкам, здобутим без гри, та переносу матчу в Коростені, тимчасово повернула собі перше місце: 15 очок (7 ігор). СК «Коростень» — 13 очок (5 ігор).
Олег БРЮХАНОВ