Новоградські боксери — найсильніші бійці на домашньому чемпіонаті

Новоградські боксери — найсильніші бійці на домашньому чемпіонаті

25 червня у Молодіжному центрі відбувся відкритий чемпіонат Новоград-Волинської ДЮСШ з боксу, приурочений до Дня молоді. Участь узяли кращі боксери Житомирської області. А це — команди з Новограда-Волинського і району, Житомира, Бердичева, Любара і Малина.
Урочисте відкриття турніру відвідали посадові особи. Зокрема, голова РДА В.В.Михнюк та один зі спонсорів турніру — депутат міської ради Віталій Бойчук.
Змагання проводилися у вікових категоріях від 1998 до 2007 років народження. «Високий рівень майстерності продемонстрували боксери старших вікових груп. Деякі поєдинки закінчувалися достроковими перемогами — нокдаунами, що додавало яскравості й видовищності турніру», — зауважив тренер-викладач ДЮСШ Олександр Нагорнюк.
У підсумку до числа кращих спортсменів турніру потрапили Андрій Ковальський, Максим Місюра, Микола Мосійчук, Святослав Бірюк, Кирило Маркечко, Іван Зембицький та Ільгар Гулієв, котрі здобули перші місця у своїх категоріях. Переможці і призери були нагородженні грамотами, медалями і цінними подарунками.

Крім цього, переможець турніру Олексій Плісак був нагороджений як найбільш технічний боксер, а Артур Михнюк (теж перше місце) — кубком за кращий бій.
Цих перемог сповна вистачило, щоб об’єднана команда ДЮСШ, СК «Євробокс» і СК «Вульф» посіла перше командне місце.

Президент федерації боксу міста Новограда-Волинського Леонід Плісак зазначив, що подібні чемпіонати не лише обласного, а й всеукраїнського рівнів із боксу та кікбоксингу в подальшому обов’язково будуть проводитися у Новограді-Волинському.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА