Звягельська молодь вкотре довела, що є спортивною, творчою і креативною

Звягельська молодь вкотре довела, що є спортивною, творчою і креативною

По-справжньому на позитиві минув у Новограді-Волинському День молоді-2016. Незважаючи на немилосердну спеку, заплановані організаторами заходи зібрали активну масовку.
Протягом дня тривали як офіційні (детальніше про деякі з них читайте на 3-ій сторінці), так і розважальні заходи.
У міському Парку культури та відпочинку, за ініціативи ГО «Самопоміч», було проведено розважально-молодіжний фестиваль «Молодіжний індюк», участь у якому з показовими виступами взяли звягельські тенісисти, гирьовики, тхеквондисти, любителі воркауту і спортивних танців на пілоні, а також важкоатлети федерації пауерліфтингу і богатир Віктор Прокопенко.
Безпосередньо в ході свята було встановлено рекорд: 16-річний Віталій Колесник, вихованець тренера Олександра Дідовця, впродовж 30 хвилин виконував вправу ривок гирі з гирею вагою 16 кг.
Розважив публіку етно-рок гурт із Житомира «Разом ліпше».
Ближче до вечора біля Молодіжного центру відбулася офіційна частина свята: молодь, а також тих, хто, не зазираючи у паспорт, вважає себе молодим, привітала міська влада.
А на завершення у центральній частині міста піддали драйву місцеві рок-виконавці та яскраве вогняне шоу.
Гучний концерт на вулиці Соборності завершився трішки пізніше 23-ї, як того й вимагають закони про тишу, але продовжився у парку — під «акустику», майже до ранкового співу солов’я…
P.S. У цілому зусилля всіх, без винятку, організаторів заслуговують на гарну оцінку. Втім, на жаль, звернули на себе увагу й супутні моменти. Наприклад, чому фонтан у центральному парку запрацював лише з обіду? Літо, спека, святковий день — словом, усі підстави для роботи є, а фонтан півдня простояв недіючий…
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА