Влада «анонімки» не розглядає, але співбесіду з підприємцем провела

На адресу міської ради надійшло звернення від громадян міста щодо роботи торгового об’єкту на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Згідно зі статтею 8 Закону України «Про звернення громадян», письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає, — повідомляє відділ підприємницької діяльності міської ради на офіційному сайті міської ради.
«Не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті. А також ті звернення, терміни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону. Крім цього, звернення осіб, визнаних судом недієздатними, не підлягають розгляду та вирішенню.
У зв’язку з тим, що заявницею не вказано місце проживання, що не дає можливості надати відповідь, вказану заяву неможливо розглянути», — йдеться далі у повідомленні.
Разом із тим, проведено співбесіду з підприємцем та ознайомлено з претензіями жителів вулиці Гетьмана Сагайдачного до роботи торгового об’єкту цього підприємця. Також вказано на неможливість розміщення додаткових торговельних об’єктів (шатро) без відповідних дозвільних документів. Підприємець погодився прибрати намет у найкоротші терміни, — додають на сайті міської ради.
За матеріалами міської ради підготував Олег БРЮХАНОВ