Вітання 28/2016

Вітання 28/2016



















































Маківка літа дарує нам два ювілеї у одній славній сім’ї — Сергія та Юлії КЛИМЧУКІВ


Прийміть наші найщиріші побажання особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а хороше самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого спільного процвітання. У вашому домі хай завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.


Сім’я Демчуків та хресник Максим



13 липня колектив редакції газети «Звягель» вітає з Днем народження високопрофесійного журналіста, чудову колегу, вірного товариша і просто гарну дівчину — Юлечку КЛИМЧУК


Ми не питаєм, скільки тобі літ, бо ти цвітеш, неначе маків цвіт, в очах — любов, натхнення і надії, і ми бажаємо, щоб заповітні мрії не припиняли радісний політ.



13 липня святкуватиме свій ювілей наша сусідка, чудова подруга — Юлія КЛИМЧУК


Вітаємо тебе з Днем народження! Навіть сонце, що світить сьогодні на небі, не зрівняється з сяйвом твоїх щасливих очей! Бажаємо тобі, щоб твоє свято щастя, веселощів і радості, що почалося сьогодні, тривало вічно, незважаючи на календарні дати! Щоб кожен день тисячі птахів співали для тебе свої кращі пісні, а кожну ніч тисячі зірок на небі поспішали виконати всі твої бажання! Міцної дружби, сімейної підтримки, успіхів та океан безмірної любові!


З повагою твої друзі: сім’ї Гнітецьких та Ковальчуків



12 липня вітаємо з ювілеєм коханого чоловіка, доброго батька, найкращого дідуся — Петра Олександровича КИРИЛЮКА


Крок за кроком, рік за роком — 50 тобі вже років! Прийми від нас щирі і сердечні побажання міцного здоров’я, радості, миру і безмежного людського щастя, злагоди й добробуту тобі й усій родині, наснаги, душевної краси, святкового настрою та перемог на життєвих стежинах! Живи, рідненький, живи нам на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Живи у здоров’ї до ста славних літ, хай милим і добрим тобі буде світ, хлібом і миром всміхається хата, на добро і достаток будь завжди багатий!


Любляча дружина, донька з зятем, внук Максимчик і всі рідні



7 липня святкувала 70-річчя Зінаїда Степанівна СІТАЙЛО


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога!


Колектив квітникарів



7 липня привітали з ювілеєм свою матусю — Зінаїду Степанівну СІТАЙЛО


Хай всміхаються ранки тобі квітами й співом, з ювілеєм тебе, рідна, будь щаслива! Хочемо тобі без прикрас тільки радості й сонця, й добра повсякчас. Щоб здоров’я було, літо в серці цвіло, щоб тепло відчувала, що нам віддавала. Спасибі за те, що ми твої діти, що все життя наше тобою зігріте.


Сини: Юрій, Віктор, Володимир, невістки: Іра, Галя, Оксана та внуки: Юля, Юра, Віка, Вася, Таня



10 июля празднует своё 17-летие Юлия Михайловна ЧЕМЕЛЕВА


От всей души с большим волненьем, в котором, слов не находя, ми поздравляем с Днём рожденья, чудесным праздником тебя! Желаем много-много счастья, хорошей и большой любви, пусть обойдут тебя ненастья в далёком жизненном пути. Пусть жизнь твоя течёт рекою среди высоких берегов, и пусть всегда опорой будут Надежда, Вера и Любовь.


С любовью мама, папа



7 липня святкувала свій ювілей Валентина Володимирівна САРГАН


Найдобріша, найкраща матусю, рідненька! В цей день ми вклоняємось дуже низенько за сонечко ясне, за серце прекрасне, за те, що добром зігріваєте нас, за те, що в щасливу і скрутну хвилину ми можемо всі прихилитись до вас. Хай вас обминають невдачі та грози, нехай лиш від сміху з’являються сльози, міцного здоров’я з роси і води, бадьорість та настрій хай будуть завжди.


Люблячий син Андрій, невістка Таня, внуки, сваха



11 липня День народження відзначає наш дорогий, коханий чоловік, люблячий батько та турботливий дідусь — Петро Андрійович МЕЛЬНИК


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад, а нам не віриться сьогодні, що тобі уже — 60. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, прийми вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро, щоб радісним і довгим був твій вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З повагою родина



10 июля празднует свой День рождения Пётр Алексеевич ТИМОЩУК


Когда приходит День рождения, то вспоминаешь все мечты. Так пусть, отбросим все сомнения, сегодня сбудутся они! Строй планы, исполняй желания, рискуй, стремись вперёд и ввысь! Узнай все тайны мироздания, куда влечёт удачи мысль! А также желаем Вам: в роботе — скорости, в здоровье — бодрости, в счастье — вечности, в жизни — бесконечности, от солнца — тепла, от людей — добра, от жены — нежности, от друзей — верности.


С уважением друзья, коллеги


 

10 липня святкуватиме День нарождення наш улюблений братик — Сергій Олександрович СВІДЕРСЬКИЙ


Хай сонечко світить із ясного неба, бажаєм усього, чого тільки треба, хай доля дарує довгого віку, міцного здоров’я і щастя без ліку, хай обминають дім твій тривоги, цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, краси і наснаги, здоров’я без ліку і довгого, довгого щедрого віку.


Твої сестрички і всі рідні


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Григорія Антоновича ГОНГАЛА — 08.07.1926 р.н.

Валентину Миколаївну ЛЯШУК — 08.07.1946 р.н.

Оксану Іванівну МЕЛЬНИК — 09.07.1931 р.н.

Петра Андрійовича СЛИВИНСЬКОГО — 10.07.1936 р.н.

Петра Васильовича ГАВРИЛЮКА — 11.07.1960 р.н.

Євгенію Олександрівну ПАШКЕВИЧ — 12.07.1926 р.н.

Станіславу Францівну МАЛІНОВСЬКУ — 12.07.1927 р.н.

Марію Іванівну КРАВЧУК — 13.07.1929 р.н.

Олексія Павловича ПЕТРОЧЕНКА — 08.07.1952 р.н.

Петра Михайловича КАЛЬНИЦЬКОГО — 08.07.1955 р.н.

Петра Леонідовича ОГОРОДНИКА — 09.07.1969 р.н.

Петра Аріоновича КОРОЛЮКА — 11.07.1966 р.н.

Миколу Петровича ЮХИМЧУКА — 12.07.1962 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»