Коростень завдає подвійний удар…

Волею календаря у 8-му турі чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд вищої ліги вболівальників чекало два новоградсько-коростенських протистояння. До «Авангарду» в гості приїздив «Мал», а «Звягель» на коростенському стадіоні мірявся силами із СК «Коростень».
В обох іграх, що мали надзвичайно принциповий характер, долю матчу вирішила мінімальна перевага. СК «Коростень» із рахунком 2:1 переміг «Звягель». «Авангард» перед очима власних уболівальників поступився — 3:4…
Не було слів, лише емоції… Ще за 15 хвилин до кінця гри «Авангард» мав перевагу в два голи і, здавалося, контролював ситуацію на полі. Але перебіг подій змінився так раптово, як і погода того дня: три влучні удари гравців «Малу», на тлі змарнованих контратак господарів поля, дозволили гостям розжитися трьома очками в дуже непростому й непередбачуваному поєдинку.
Серед інших матчів виділимо втрату очок андрушівською «Фортуною», яка зіграла внічию 1:1 із городницьким «Поліссям». А також переконливу перемогу ФК «Бердичів» (3:0) над «Поліссям» із Житомира. А безнадійний аутсайдер «ЖитомирПлюс», схоже, вирішив більше не ганьбитися поразками із двозначним рахунком, і вже вдруге поспіль не з’явився на гру. Цього разу технічні три очки в такий нехитрий спосіб отримало «Полісся» з Олевська.
На вершині турнірної таблиці — тривладдя: СК «Коростень», ФК «Бердичів» і «Фортуна» мають по 16 очок. Щоправда, у «Коростеня» проведено 6 ігор, а в інших — по 8.
Представники Звягельщини розташува­лися на 5-му, 6-му і 7-му місцях: «Авангард» — 10 очок (7 ігор), «Звягель» — 8 очок (7 ігор), «Полісся» (Городниця) — 7 очок (6 ігор).
Олег БРЮХАНОВ