У місті з’явиться ще дві «висотки»?

2 липня відбулося засідання міської архітектурно-будівельної містобудівної ради під головуванням начальника управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Дмитра Гудзя, — повідомляє відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради.
Зокрема розглядався проект, наданий інвестором, щодо розміщення по вул.Пушкіна, 45, 9-поверхового будинку на 68 квартир із дитячим майданчиком та підземним паркінгом.
Також було обговорено деталі будівництва багатоповерхового житлового будинку із вбудованими торговими та офісними приміщенням і з підземним паркінгом по вул.Івана Мамайчука, 11.
Присутні розглянули детальну презентацію проекту багатоповерхівки, в якій передбачається наступне: 1-ий поверх — торговельні павільйони, 2-ий поверх — офісні приміщення, із 3-го по 9-ий поверхи — житлові квартири, а також — технічний поверх, підземний паркінг (орієнтовно на 47 паркувальних місць) і дитячий майданчик.
Крім цього, на засіданні було представлено три пропозиції ескізних проектів встановлення пам’ятного знаку Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО. У підсумку підтримано ідею щодо встановлення пам’ятної арки на місці існуючої дошки пам’яті.
Підготував Олег БРЮХАНОВ