Керівника комунального підприємства звільнять за «шабашку»?

Керівника комунального підприємства звільнять за «шабашку»?

\"КерівникаЦими днями у соцмережі «Фейсбук» депутат міської ради С.В.Хапчук поширив інформацію наступного змісту: «Група депутатів Новоград-Волинської міської ради в складі Юшманова І.Г., Хапчука С.В., Седлецького Р.А. 3 липня 2016 року (неділя), виїхали в село Орепи Новоград-Волинського району, де виявили факт проведення робіт з укладення асфальтобетону із залученням працівників та техніки КП Новоград-Волинської міської ради «Шляхрембуд».
Керівник КП Новоград-Волинської міської ради «Шляхрембуд» Ю.П.Тарнавський на вимогу депутатів не надав жодного документа, а саме: подорожні листи на автотракторну техніку, що була задіяна під час робіт у селі Орепи, наказ на роботу у вихідний, табель обліку робочого часу робітників, договір щодо робіт КП «Шляхрембуд» із замовником, а також із субпідрядниками, журнал проведення інструктажу з техніки безпеки працівникам. Надати документи в офісі КП «Шляхрембуд» Ю.П.Тарнавський не запропонував.
Було складено відповідне звернення до міського голови, який негайно відреагував і вжив заходів».
На наступний день у своєму традиційному зверненні до громади міста через мережу «Фейсбук» міський голова Віктор Весельський щодо цього питання повідомив наступне: «Сьогодні звільню керівника нашого комунального закладу Тарнавського Ю.П., а матеріали, надані мені депутатами, направлю до прокуратури та поліції!».
Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото з «Фейсбук»