Поминання 29/2016

Поминання 29/2016



























15 липня минає 1 рік світлої пам’яті дорогого нам Анатолія Івановича КОВАЛЬЧУКА


Чому так рано обрій твій погас, і так ти швидко пішов від нас? Та доки будем ми на світі жити, — не згасне пам’ять, не зів’януть квіти. Не заросте ніколи та стежка, що провела тебе в останню путь. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай був там тобі на небі. Царство Небесне і вічний спокій, наш рідненький. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою.


Рідні



16 липня минає 40 днів, як з життя пішла наша дорога дочка, мама, сестра — Світлана Андріївна ТИКАЛО-КОЛОМІЙЧУК

13.08.1968-07.06.2016 р.


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе вічно житиме в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька. Хто забув її, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі батько, мати, дочка з чоловіком, брат, сваха та всі рідні



17 липня — 2 роки світлої пам’яті Сергія Анатолійовича ФІЩУКА


Достигла червона калина, комусь рік новий дарує життя. А ми все виглядаємо сина, ніби вернеться з небуття... Немає горя більшого на світі, коли від нас навік відходять діти. Лебединим пухом тобі земля і Царство Небесне.


Вічно сумуючі рідні



16 июля — 40 дней, как ушла в вечность дорогая, родная нам мамочка, бабушка, прабабушка, сестра — Татьяна Павловна ГРИЦЮК


Все, кто помнит, помяните,

Низко головы склоните,

Только слёз, лишь слёз не надо,

Память — лучшая награда.


Вечно скорбящие дети, внуки, правнуки, сестра



17 липня минає 40 днів, як пішов з життя люблячий чоловік, дорогий батько, дідусь — Василь Григорович ДЕМЧУК


Пішов від нас Ти так раптово і дуже рано. Нема Тебе, хоч скільки хочеш клич, сама печаль повисла над землею. У світі, серед безлічі облич, вже не зустріти усмішки Твоєї. Не заросте ніколи та стежина, що провела Тебе в останню путь. Похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Ми завжди будемо Тебе любити і пам’ятати. Вічного життя Тобі у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.


Вічно сумуючі дружина, доньки, внуки, зяті, рідні та друзі



16 липня минає рік, як пішла з життя дорога сестричка, найкраща хрещена, люба бабуся, вірна подруга — Валентина Степанівна ШЕРЕМЕТЯ


Ми тебе завжди пам’ятатимемо. Царство тобі Небесне. Вічна пам’ять.


З сумом рідні, друзі