Вітання 29/2016

Вітання 29/2016



































15 липня святкує День народження чарівна жінка, директор газети «Звягель» — Тетяна Вікторівна УСЕНКО


Прийміть наші сердечні привітання з Днем народження! Вітаючи з цим чудовим святом, зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.


З повагою колектив газети «Звягель»



20 июля празднует 10-летие Александр МОЛОДЕЦКИЙ


Сегодня, в День рожденья, тебя мы поздравляем. Здоровья, счастья, долгих лет от всей души желаем. Будь всё время красивым, сильным и смелым. Будь всё время любимым — и зимой, и весной. Не склоняйся рябиной, если будет беда. Будь всю жизнь ты счастливым — в этот день и всегда.


С уважением мама, папа, сестрички, брат, племянники, племянницы



15 липня чудовий ювілей завітав на гостини до Софії Францівни ГОПАНЧУК


Шлемо Вам щирі вітання і хочемо низько вклонитися за доброту та ласку, за мудрі поради, за те, що Ви завжди поруч! Спасибі Вам, що живете на світі, за добре серце, за очі привітні, за руки ваші золоті і невтомні, за душу чутливу, що завжди пригорне! Хай серце невтомно у грудях ще б’ється, лунає онуків у хаті ще сміх! Міцного здоров’я бажаємо щиро, милості Бога, тепла і добра на довгі-предовгі щасливі літа!


З любов’ю чоловік, діти, онуки, свати



У розкішну пору року, 12 липня, зустрів поважний ювілей наш любий і шановний чоловік, тато, дідусь та прадідусь — Борис Миколайович ПАВЛЮК з с.Мала Цвіля


З ювілеєм, із роками, що прожив ти щедро й плідно, ти усім ділився з нами, не жалів нічого, рідний! Ти працюєш без утоми, у турботах день при дні, щоб достаток був удома, тепло й затишно — в сім’ї. Дітям — поміч і надія, люблячий дідусь — онукам, і робити все уміють працьовиті твої руки. Тим, що маємо сьогодні, ми завдячуєм тобі, найдорожчий, найрідніший, щастя ти даруєш всім! Тож нехай Господь Бог дарує тобі здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.


З вдячністю і любов’ю дружина, дочка, зять, внуки та правнуки: Руслан, Денис та Орест



17 липня святкуватиме День народження Борис Миколайович РУДНЄВ


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця, здоров’я бажаєм! Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога.


Брат з дружиною, племінниці Ольга і Тетяна з сім’ями



15 ЛИПНЯ — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ


Дорогі земляки! Щиро та сердечно вітаємо всіх, хто брав участь у миротворчих операціях і зараз виконує завдання з підтримки миру, — з Днем українських миротворців!

За час своєї роботи вам вдалося провести низку успішних операцій. І, навіть, одне врятоване життя виправдовує всі ваші зусилля, а цих життів насправді було тисячі.

Сьогодні, коли настав час захистити наш дім і нашу свободу, все українське військо стало миротворчим, і ваш внесок у збереження незалежності та територіальної цілісності рідної землі ніколи не забудуть нащадки.

Висловлюємо слова подяки кожному воїну-миротворцю за самовіддану службу, вірність військовому обов’язку та відданість Україні. У цей день, зичимо вам міцного здоров’я, довголіття, життєвої енергії, добробуту й незламної віри у мирне майбутнє своєї держави! Слава Україні!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

16 ЛИПНЯ — ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА


Шановні бухгалтери Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята.

Усі ми поважаємо та високо цінуємо вашу сумлінну та нелегку працю, яка є запорукою стабільного соціально-економічного розвитку нашої держави та міста й району зокрема. Адже завдяки вашим зусиллям, створюються умови для економічного добробуту, від вас залежить вчасна сплата податків, а відтак — наповнення бюджету.

Тож, від щирого серця зичимо вам та вашим родинам економічної стабільності, благополуччя, невичерпних сил, наснаги, миру та злагоди!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Івана Пилиповича СІЛЬВЕРТЮКА — 15.07.1932 р.н.

Володимира Степановича ОПАНАСЮКА — 17.07.1926 р.н.

Оксану Карпівну ДУЛЕВСЬКУ — 18.07.1930 р.н.

Михайла Степановича ЯЩУКА — 15.07.1969 р.н.

Юрія Вікторовича БАТІЩЕВА — 16.07.1963 р.н.

Олега Петровича КОТИКА — 16.07.1968 р.н.

Віктора Йосиповича КУНАХА — 21.07.1959 р.н.


В.Парфьонов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»