Відбулася екскурсія на «БЕТЕК»: активісти вибачилися…

Райдержадміністрація, за погодженням із керівником підприємства «БЕТЕК» Віктором Фарафоновим, провела екскурсію підприємством для активістів із метою показати протиградову установку, робота якої викликала скандали і суперечки в районі. Нагадаємо, саме її жителі району звинувачували у відсутності дощів.
В екскурсії взяли участь двоє активістів. Віктор Фарафонов продемонстрував всю документацію та ще раз розповів про принцип роботи установки, — інформує офіційний сайт РДА.
Далі зустріч продовжилася екскурсією по полю, де візитери мали змогу покуштувати ягоди, поспілкуватися безпосередньо з агрономом, який вмикає обладнання, побачити смс від оператора про те, коли дійсно вмикалися установки і скільки часу працювали (вся процедура автоматизована), та побачити, нарешті, привід усіх хвилювань — ту саму протиградову установку.
Після того, як громадяни все ж отримали відповіді на свої запитання, побачили все на власні очі, їхні сумніви розвіялися, і вони переконалися в правдивості слів Віктора Анатолійовича, подякували йому за екскурсію та вибачилися за всі підозри, що були висунуті на його адресу, — підводять підсумок візиту на «БЕТЕК» у районній владі.