Хроніка 31/2016

НЕПОВНОЛІТНЮ ЖИТОМИРЯНКУ ЧЕРЕЗ ДОБУ РОЗШУКАЛИ У ТОРГОВЕЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ
Житомирянку Вікторію Дідківську, яка 24 липня пішла з дому та не повернулася, правоохоронці розшукали в одному з торговельно-розважальних закладів обласного центру. Про це 26 липня повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.
Нагадаємо, 25 липня до поліції звернулася мати неповнолітньої, яка розповіла, що близько 10 чи 11 години ранку минулого дня, донька пішла з дому та не повернулась. На вигляд дівчинці — 8-9 років.
За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Житомирській області

ВОГНЕМ ЗНИЩЕНО 8 ТОНН ГРУБИХ КОРМІВ
Пізно ввечері 23 липня у Новограді-Волинському загорілася копиця сіна. Про пожежу громадяни повідомили у чергову частину телефоном екстреного зв’язку «101». На місце пожежі виїхали вогнеборці з 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
По прибуттю на місце події пожежники приступили до гасіння осередку полум’я. Під ранок 24 липня пожежу ліквідовано. Знищена копиця сіна площею 30 кв. м, загалом — близько 8 тонн грубих кормів. Причини займання наразі встановлюються, жертв немає.
04141.com.ua

У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ — ЧЕРГОВА ЖЕРТВА КУПАННЯ: У РІЧЦІ ПОТОНУВ 32-РІЧНИЙ ЧОЛОВІК
25 липня у селі Вчорайше Ружинського району у річці втопився чоловік. Це вже 22-га жертва води з початку року, — повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.
«25 липня в селі Вчорайше Ружинського району у річці Постіл внаслідок необережного поводження на воді втопився чоловік, 1984 року народження, житель села Ярешки Попільнянського району. Місцевим відділенням пожежно-рятувальної частини проводилися роботи з вилучення тіла загиблого з водойми. Загалом із початку року на водних об’єктах області загинули вже 22 людини», — поінформував Мінчук.
Жителів області просять дотримуватися правил безпеки при перебуванні на водоймах.
Житомир.info

ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ ЗА 11 ТИС. ГРН. КУПИВ… МАЛЕНЬКИЙ ЧОРНО-БІЛИЙ ТЕЛЕВІЗОР
56-річний житель Малина намагався придбати через мережу Інтернет сучасний телевізор за 11 тис. грн., попередньо сплативши за товар. У результаті чоловік отримав бандероль із маленьким чорно-білим телевізором.
«За словами заявника, тиждень тому він знайшов на одній з Інтернет-сторінок оголошення про продаж сучасного кольорового телевізора іноземного виробництва за вигідною ціною. Усі характеристики техніки відповідали таким, що він шукав, відтак вирішив придбати саме цей товар. На радощах, сподіваючись на вдалу покупку, чоловік погодився на умову продавця: сплатити 11100 гривень наперед. Чоловік переказав обумовлену суму на зазначений продавцем рахунок та став очікувати доставки. За декілька днів на його ім’я дійсно прибула бандероль. Однак радість від придбання швидко була зіпсована після відкриття коробки. Усередині виявилась купа пінопласту та маленький чорно-білий телевізор, який абсолютно не відповідав заявленим продавцем характеристикам», — йдеться в повідомленні на сайті ГУНП в Житомирській області.
Чоловік звернувся до поліції. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення правопорушення.
За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Житомирській області