У Новограді-Волинському провели загальноміський день благоустрою

У Новограді-Волинському провели загальноміський день благоустрою

23 липня, відповідно до розпорядження міського голови Віктора Весельського від 20.07.16 р. №168(о), у Новограді-Волинському провели загальноміський день благоустрою.
Цього дня, з метою забезпечення утримання території міста у належному стані, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів, підготовки до Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела», незважаючи на дощову погоду вранці, працівники управлінь та відділів міської ради, трудові колективи комунальних, промислових та приватних підприємств, установ, організацій міста, ОСББ, працівники закладів охорони здоров’я, культури, освіти, спорту, мешканці міста, яким небайдужа чистота та порядок у Новограді-Волинському, взялися за благоустрій власних, прилеглих, закріплених територій та прибирання вулиць, парків, скверів від бур’янів і сміття.

Усі, хто долучився до загальноміського дня благоустрою, працювали активно і старанно. Адже охайний вигляд нашого міста — це результат спільної роботи всієї громади.
Не варто забувати, що «чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Якщо кожен городянин дбатиме про екологію, то місто буде чистим, квітучим та привабливим.
«Чистий двір, чиста вулиця, чисте місто!» — це має стати стилем, нормою життя, відмінною рисою світогляду і поведінки новоград-волинців. Тож, давайте дбати про наше місто разом!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради