Київська фірма побудує сміттєзвалище на околиці Новограда-Волинського

Київська фірма побудує сміттєзвалище на околиці Новограда-Волинського

\"КиївськаНовоград-Волинська міськрада збирається за 2,7 млн. грн. побудувати полігон твердих побутових відходів на території Чижівської сільської ради (урочище Ржатківка) Новоград-Волинського району. Оголошення про результати проведених у липні 2016 року відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.
Замовник торгів — управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міськради, джерело фінансування — кошти місцевих бюджетів, предмет закупівлі — будівництво полігону твердих побутових відходів у м.Новоград-Волинський (другий пусковий комплекс).
Участь у тендері взяли три фірми, в тому числі — житомирські «Елітбуд-1» та «АртХаус». До оцінки були допущені ПП «Елітбуд-1» і ТОВ «Торговий Дім Укрвторресурс» із Києва. Пропозиція киян визнана найвигіднішою — 2 млн. 750 тис. грн. із ПДВ, що на 850 тис. грн. менше від очікуваної вартості (3,6 млн. грн.).
До переліку робіт по тендеру входять: будівництво дренажної мережі, будівництво полігону (з розробкою грунту бульдозером та укладанням геомембрани), влаштування дамби навколо полігону, встановлення металевої огорожі з колючого дроту, буріння двох свердловин рівня грунтових вод, підведення електрики, влаштування переїздів, залізобетонних підпірних стін та дороги із залізобетонних плит.
Житомир.info