«Авангард» припиняє боротьбу за кубок області після півфіналу

Минулої суботи новоградський «Авангард» склав із себе повноваження діючого володаря кубку Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Після поразки в першому матчі на домашньому стадіоні з рахунком 1:2 «Авангард» не з’явився до Андрушівки на матч-відповідь. Таким чином право грати у фіналі отримала тамтешня «Фортуна». Її суперником стане СК «Коростень», який за сумою двох матчів виявився сильнішим за своїх земляків — коростенський клуб «Мал».
Як розповів капітан «Авангарду» Дмитро Горбаченко, команда мала відчутні кадрові проблеми. Тому були спроби домовитися із керівництвом «Фортуни» про перенос матчу-відповіді. Але «Фортуна» проявила принциповість. Тож «Авангард», не з’явившись на гру, отримав технічну поразку.
Що стосується чемпіонату, то наразі в ньому триває перерва між першим і другим колами. Нагадаємо, що за підсумками першого кола «Авангард» посідає 5 місце, новоградський «Звягель» — 7-ме, городницьке «Полісся» — 8-ме. Лідирує у чемпіонаті області СК «Коростень», який у дев’яти іграх сім разів переміг і двічі зіграв унічию.
Олег БРЮХАНОВ