Якісний одяг європейських зразків — відтепер у фірмовому магазині фабрики «Леся»

Якісний одяг європейських зразків — відтепер у фірмовому магазині фабрики «Леся»

\"ЯкіснийНовоград-волинська швейна фабрика «Леся» — один із провідних місцевих «ньюзмейкерів» зі знаком плюс. Упродовж декількох років підприємство осучаснило виробничу базу, налагодило меценатські зв’язки, покращило умови та оплату праці для колективу. Нині ж «Леся» стала ще на один крок ближчою до новоград-волинців і гостей міста, відкривши фірмовий магазин, що знаходиться за адресою: вул.Героїв Майдану, 3а.
Сталася ця знакова подія під час святкування «Лесиних джерел». На цьому факті наголосив голова наглядової ради підприємства Микола Сиченко, разом із міським головою Віктором Весельським перерізавши символічну червону стрічку.
\"Якісний— Наше підприємство носить ім’я славетної землячки Лесі Українки. Саме сьогодні, у день свята, ми відкриваємо фірмовий магазин, в якому представлена продукція, що виготовляється на фабриці. Ми багато років мріяли, щоб була можливість для реалізації наших виробів у Новограді-Волинському — продукції, яка користується популярністю по всій Європі та в багатьох країнах світу. Втім вироби під брендом «Бракс» немає можливості продавати на території України. Натомість ми пропонуємо новий бренд — «Лагранд», який ні в чому за якістю не поступається «Браксу», — розповів Микола Сиченко.
— У Новограді-Волинському працює низка потужних підприємств, які поставили собі за мету покращувати умови праці, розвиватися й оновлювати матеріально-технічну базу. До їх числа належить і фабрика «Леся», — підкреслив у своєму виступі міський голова Віктор Весельський. — Наскільки мені відомо, у найближчій перспективі планується розширення виробництва, будуть створені нові робочі місця, кількість працюючих зросте вдвічі й досягне тисячі. Велика заслуга в цьому належить нашому земляку, уродженцю міста Малин, Миколі Сиченку, який, безумовно, є патріотом свого краю, Житомирщини.
\"Якісний \"Якісний
У фірмовому магазині «Лесі» представлено широкий асортимент жіночих і чоловічих брюк, бриджів, шортів. З нагоди відкриття (до 3 серпня) діяла акція: ціна на будь-який товар не перевищувала 499 грн. Окремі привілеї отримали працівники фабрики. Кожному з них видано сертифікат на знижку — 200 грн. Також працюючим на «Лесі» подарували іменні картки із 20% знижкою, що діятиме постійно.
Тож, якщо ви прагнете виглядати модно, стильно і сучасно, при цьому відчуваючи себе комфортно, — оновіть свій гардероб із фабрикою «Леся». Як кажуть, не відкладайте на завтра те, що можна зробити і сьогодні, і завтра.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА