Графік «гарячих ліній» на серпень

У міській спеціалізованій службі психологічної підтримки «Телефон довіри» за номером 15-07 будуть проведені наступні «гарячі лінії»:
11 серпня — з питань протидії насильства в сім’ї. Відповідає Л.С.Харченко, головний спеціаліст міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
18 серпня — з питань протидії торгівлі людьми. Відповідає Л.С.Харченко, головний спеціаліст міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
25 серпня — з питань гендерної рівності. Відповідає Л.С.Харченко, головний спеціаліст міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Щоденно, з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:15, крім вихідних та святкових днів, працює «гаряча лінія» з виявлення, відповідно до повідомлень, найуразливіших категорій населення, в тому числі — сімей із дітьми, одиноких громадян похилого віку, осіб із функціональними обмеженнями, з метою недопущення нещасних випадків, бездоглядності, порушення безпеки життєдіяльності, проходить консультування сімей/осіб військовослужбовців, мобілізованих до Збройних Сил України, демобілізованих, переселенців, біженців із автономної Республіки Крим, Луганської, Донецької обл. щодо сприяння у вирішенні питань соціального характеру.
О.КОТОВА, т.в.о. директора МЦСССДМ