За добу скоїли самогубство троє жителів Житомирської області

В області за добу (2 серпня) сталося три самогубства. У Житомирському районі чоловік повісився в шафі, в Попільнянському районі — на подвір’ї, а у Баранівському районі — застрелив себе з мисливської рушниці. Про це «Житомир.info» розповіли в ГУ Нацполіції в Житомирській області.
«2 серпня до Житомирського районного відділу надійшло повідомлення від «швидкої» про те, що у власному будинку в с.Нова Вигода покінчив життя самогубством 33-річний чоловік. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що чоловік повісився на ремені у шафі в одній із кімнат будинку. Тіло чоловіка направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи. На даний час за вказаним фактом розпочато перевірку.
У Попільнянському районі чоловік, 1952 року народження, повісився на подвір’ї», — зазначила керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.
«2 серпня, близько 14 години, до Баранівського відділу поліції надійшло повідомлення, що цього ж дня у власному будинку в райцентрі покінчив життя шляхом пострілу в голову з мисливської рушниці місцевий житель, 1962-го року народження. На місце виїздила слідчо-оперативна група. Тіло направлено для проведення розтину та судово-медичної експертизи. Із місця пригоди вилучили рушницю, гільзи, кулі», — розповіла заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в області Ольга Номерчук.
А 4 серпня, у Бердичеві, 18-річний хлопець стрибнув із 8-го поверху недобудованого будинку, попри намагання правоохоронців умовити його не вчиняти самогубства.
«Близько 15 години, 4 серпня, до Бердичівського відділу поліції зателефонувала жінка і повідомила, що на даху недобудови на одній із центральних вулиць міста знаходиться молодий чоловік, який збирається стрибнути. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої намагалися розпочати з юнаком перемовини, щоб умовити не робити непоправних кроків. Втім, хлопець раптово вистрибнув з висоти 8-го поверху. Тілесні ушкодження, отримані ним у результаті падіння, виявилися несумісними з життям», — йдеться в повідомленні.
Житомир.info