www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 33/2016

12 Серпня 2016 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Які потоки люди стараються зупинити за допомогою дамб? А. Фінансові. Б. Повітряні. В. Транспортні. Г. Водні.
  2. Куди не радить сідати відоме прислів’я? А. Не на свою мілину. Б. Не на свою дієту. В. Не в свої сани. Г. Не в свою калюжу.
  3. Який матеріал не використовували для створення бюстів партійних вождів? А. Мармур. Б. Граніт. В. Бронза. Г. Силікон.
  4. Який із цих літаючих апаратів з’явився найпізніше? А. Літак. Б. Дирижабль. В. Космічна ракета. Г. Вертоліт.
  5. Що колись кидали супернику, щоб викликати його на дуель? А. Монету. Б. Шапку. В. Камінь. Г. Рукавичку.
  6. На прапорі якої держави немає жодної п’ятикутної зірки? А. Туреччина. Б. Китай. В. Росія. Г. США.
  7. Кращою імітацією якого каменю є фіаніт? А. Сапфір. Б. Топаз. В. Смарагд. Г. Алмаз.
  8. У якій країні існував рух 26 липня? А. На Кубі. Б. В Іспанії. В. В Італії. Г. В Індії.
  9. До якої родини належить манул? А. Котів. Б. Змій. В. Верблюдів. Г. Риб.
  10. Розвідником якої країни був Абель, заарештований у США в 1963 році? А. Японії. Б. Туреччини. В. Китаю. Г. СРСР.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №33: 1. Г. 2. В. 3. Г. 4. В. 5. Г. 6. В. 7. Г. 8. А. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.