Звягельчанки створили міні-сенсацію у пляжному волейболі!

Вихованці тренера-викладача ДЮСШ Михайла Олендера напрочуд успішно виступили на змаганнях із пляжного волейболу, що проходили у Рівному. Серед одинадцяти команд дует волейболісток — Настя Плаван і Вероніка Гагарська — посіли друге місце.
«Дівчата від радості аж плакали… Настільки несподіваним був для них цей успіх. Особливо, з огляду на те, що в Рівному пляжний волейбол — на висоті. Нещодавно 15-річні рівненчанки стали дев’ятими у світі на змаганнях U-19», — прокоментував виступ новоградської команди Михайло Олендер.
Не пасли задніх під час звітного відкритого чемпіонату Рівного з пляжного волейболу і новоградські юнаки. Дует Дмитра Криваля і Віктора Калатинця здобув третє місце (всього було заявлено 5 команд).
Як зазначив тренер, ігри проходили на спеціалізованому майданчику. Спортивне свято відбулося в цікавій і непередбачуваній боротьбі. Нині ж, перед стартом нового навчального і спортивного року, 25 дітей — вихованці секції волейболу ДЮСШ — проводять двотижневий відпочинок у Карпатах.
Олег БРЮХАНОВ