У Токареві провели футбольний турнір пам’яті загиблих воїнів

У Токареві провели футбольний турнір пам’яті загиблих воїнів

Минулого року районом прокотився футбольний турнір «Герої не вмирають», покликаний вшанувати пам’ять полеглих за Україну. Неоголошена війна чи АТО обірвала 23 життя наших земляків…


Цьогоріч, за ініціативи токарівського сільського голови Лілії Бойко, підтримки керівника ПСП «Граніт» Валентини Титяневич, районна федерація футболу на чолі з Василем Гордійчуком у суботу, 6 серпня, в с.Токарів провела турнір із міні-футболу, присвячений пам’яті загиблих учасників АТО з Токарева — Юрія Поліщука та Володимира Степанюка.
Участь у турнірі взяли чотири команди: ФК «Авангард» (с.Велика Горбаша), ФК «Торпеда» (с.Токарів), ФК «Олімп» (с.Ярунь) та ФК «Граніт» (с.Токарів). Варто відзначити, що за команду «Граніт» грав рідний брат Юрія Поліщука — Василь.

Право підняти прапор України з нагоди відкриття заходу довірили юному Євгену — сину Юрія Поліщука.
Привітали учасників турніру та подякували за проявлені небайдужість та патріотизм голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк і голова районної ради Дмитро Рудницький. Слова глибокої скорботи та вшанування пам’яті загиблих висловив Петро Степанюк — брат Володимира та сусід і товариш Юрія.
Виступили також Валентина Титяневич і Лілія Бойко, після чого вручили родинам загиблих фінансову допомогу.
У результаті гри за коловою схемою, переможцем турніру став ФК «Олімп». Друге місце виборола команда «Граніт», третє — «Авангард». Кубок, грошові нагороди та пам’ятні вимпели вручали переможцю та призерам Василь Гордійчук і Лілія Бойко.

Нагадаємо, що Поліщук Юрій Васильович, 1982 року народження, проживав у с.Токарів. Служив у 54-му окремому роз­віду­вальному батальйоні на посаді командира відділення глибинної розвідки, мав звання прапорщика. Загинув 25 травня 2014 р. внаслідок отриманої травми.
Степанюк Володимир Миколайович народився в 1974 р. у с.Токарів. Служив у 30-ій окремій механізованій бригаді на посаді гранатометника, мав сержантське звання. Загинув 6 серпня 2014 р. під час бою на 43-му блокпосту в районі с.Степанівка (Шахтарський район) Донецької області. Разом із Володимиром загинули сержант Ю.Чечет, солдат С.Півоварчук та сержант І.Ломачук.

Вічна пам’ять та вічна слава полеглим захисникам України!
За матеріалами РДА