Діти влаштували свято дорослим!

Діти влаштували свято дорослим!

Неділя, 7 серпня. На годиннику — 15:40. Із вулиці до помешкання долинають голоси: «Швидше біжіть додому, одягайте концертні костюми, кличте батьків та друзів! Ми повинні розпочати вчасно!»
Так організатор та ведуча свята, чотирикласниця Анастасія, завершує останні приготування до концерту.
«Ідея проведення такого заходу виникла давно, але потрібно було ретельно підготуватися до виступів для того, щоб показати наші уміння якнайкраще», — розповідає дівчинка.
Для того, щоб проінформувати глядачів про час та місце проведення заходу, діти самостійно виготовляли та розклеювали оголошення по вулиці Леваневського.
«Всі на місці?», — лунає запитання з-за імпровізованих куліс, які знаходяться просто поміж дерев. «Ми починаємо!», — ведуча свята виходить на галявину, яка слугує сценою, і оголошує концертні номери.
Глядачі мали змогу побачити танок з акробатичними елементами, пародію на виступ театру «Моль», прослухати пісні та вірші.
Батьки зізнаються, що не очікували побачити своїх дітей у таких «амплуа»: «Ми були приємно вражені, коли побачили, як вільно дітлахи почувають себе на сцені перед великою кількістю людей. Ми вдячні нашим «зірочкам» за те, що вони підготували таку різноманітну концертну програму».
Дорослі уже з нетерпінням чекають наступного свята. Воно відбудеться на території 30-ї ОМБр, куди маленьких артистів запросили на виступ.
По завершенню свята діти отримали солодкі подарунки від глядачів та влаштували чаювання зі смаколиками.
Марія ЛЕВИЦЬКА