Для кого в лазню — зі знижками?

Рішенням виконавчого комітету №193 від 27.07.2016 р. затверджено порядок надання пільг за користування послугами лазні для окремих категорій громадян міста.
Підставою для надання пільги є відсутність комунальних зручностей із централізованого гарячого водопостачання і водовідведення; відсутність газових, електричних водонагрівачів або пічного опалення, яке використовується для підігріву води для ванної або душової кімнати в помешканні громадянина.
Як виняток, пільга може бути надана громадянам, у приміщеннях яких є комунальні зручності, однак відсутні прилади для нагрівання води. Необхідність надання пільги визначається актами обстеження матеріально-побутових умов проживання заявника.
Для користування послугами лазні на пільгових умовах громадяни звертаються в управління праці та соціального захисту населення міської ради за місцем реєстрації та фактичного постійного проживання із відповідною заявою встановленого зразка та подають такі документи:

  • копію документа, що посвідчує особу заявника (паспорт);

  • довідку про доходи кожного члена сім’ї за останні шість місяців, що передують місяцю звернення;

  • довідку про склад сім’ї (форма №204).


Управління праці та соціального захисту населення міської ради на підставі поданих документів, а також акту обстеження матеріально-побутових умов проживання заявника, в десятиденний термін із дня подання заявником усіх необхідних документів приймає рішення про призначення або відмову в призначенні пільг, на основі якого заявнику видається довідка встановленого зразка, по пред’явленню якої разом із документом, що посвідчує особу, заявник має право користуватися послугами лазні за пільговим тарифом. За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 2-50-21, 5-24-21.
Управління праці та соціального захисту населення міської ради