Коротко...

У МІСТІ ВИЗНАЧИЛИСЯ, ЯК ВІДЗНАЧАТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
9 серпня у конференц-залі Будинку рад відбулося засідання оргкомітету з відзначення 25-ї річниці незалежності України.
У ході засідання обговорено план проведення урочистостей. Зокрема, заплановано провести покладання квітів до пам’ятників, спортивні заходи, дитячу концертну програму «З Україною в серці», виставки картин молодих художників, виступ муніципального духового оркестру, святковий концерт.
За підсумками засідання оргкомітету, визначено та надано відповідні доручення присутнім щодо організації запланованих заходів, про хід виконання яких буде заслухано на наступному зібранні.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

«ПІСЕННИЙ СПАС» ЧЕКАЄ ВАС!
Із 19 по 21 серпня у Житомирі, за підтримки ОДА, проходитиме ІІ Міжнародний фестиваль мистецтв ім. Володимира Шинкарука «Пісенний Спас».
Цього року в рамках фестивалю відбудеться конкурс, в якому змагатимуться виконавці у трьох номінаціях: «Виконавець естрадної пісні», «Авторська пісня та співана поезія», «Конкурс конферансьє».
Програма фестивалю:

  • 18 серпня — напередодні фестивалю відкриється авторська виставка Анжеліки Рудницької (Дім української культури);

  • 19 серпня — конкурсна програма (Житомирська обласна філармонія ім.С.Ріхтера);

  • 20 серпня — Літній театр міського Парку культури та відпочинку.


Протягом трьох днів працюватиме Фестивальне містечко у міському Парку культури та відпочинку, де на вас чекатиме:

  • Мистецький марафон «Я можу! Я хочу!» — концерт за типом «Відкритий мікрофон». Тут поруч із професіоналами може виступити початківець (19-20 серпня — міський Парк культури та відпочинку, під аркою; 21 серпня — літній театр);

  • «Спасівська алея» — до розпису жовтого фортепіано та створення художнього панно на асфальті може долучитися кожен бажаючий;

  • «Літературна алея» — видавнича виставка, автограф-сесії з українськими письменниками Ірен Роздобудько, Миколою Томенком, Олександром Володарським, Олександром Смиком, Євгенією Чуприною.


А також майстер-класи, виставки, ярмарок.
ЗАПРОШУЄМО НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЛЬОНУ
27 серпня в селі Стремигород Коростенського району, за підтримки Житомирської ОДА, відбудеться грандіозний культурно-масовий захід, спрямований на популяризацію льонарства. Офіційне відкриття свята — о 10:30.
У рамках фестивалю відбудеться концерт за участю зірок естради, українські танці, театралізовані дійства тощо. Також на учасників чекають цікаві сюрпризи.
Учасниками заходу стануть ветерани-льонарі, українські майстри, аграрії та представники влади з різних областей України.
Принагідно відзначимо, що свого часу льонарство в нашому регіоні було однією з найрозвиненіших галузей. Для Житомирщини льон — це не лише історія, це — потенціал до відродження сіл в області.
ЯКЩО ТИ БОГАТИР, — ТОБІ СЮДИ!
21 серпня, поблизу входу до міського Парку культури та відпочинку, відбудуться богатирські ігри за участю силачів Звягельщини. Початок розважальної програми — о 14:00, силові вправи — о 16:00.
Як повідомляє суддя змагань, президент Новоград-Волинської міської федерації пауерліфтингу Вадим Омельчук, програма налічуватиме 5 вправ.
Зокрема, тяга буса — «Трак-пул». Потрібно буде якомога швидше протягти транспортний засіб дистанцією 30 метрів.
Станова тяга — «Тяга Акселя». Вага снаряду — 100 кг. Ліміт часу — 60 секунд.
Колесо або «Тайєр фліп». Атлет на час або на кількість перекидань виконує кантування великого скату — тракторної шини вагою до 300 кг.
«Лог-ліфт» або колода. Потрібно якомога більше разів виштовхнути на випростані руки над головою і зафіксувати в такому положенні спортивний снаряд вагою до 60 кг.
Нарешті — «Прогулянка фермера». Атлет бере в обидві руки валізи (вага 100 кг) і поспіхом переносить їх на дистанцію 40 метрів.
Заявки на участь приймаються до 18 серпня за тел.: 093-84-283-84.
ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
У п’ятницю, 12 серпня, з 10:00 до 16:00, міський голова В.Л.Весельський проведе виїзний прийом громадян у мікрорайоні «Лубчиця», у приміщенні автошколи.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

Новоград-Волинський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області повідомляє, що 17.08.2016 р., з 11:00 до 13:00, буде проведено особистий виїзний прийом громадян в.о. начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Фещенко Д.М. за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 13, у приміщенні Новоград-Волинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.




КАДРОВІ ЗМІНИ: ПРИЗНАЧЕНО НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ МІСЬКОЇ РАДИ
Розпорядженням міського голови від 4 серпня 2016 року №214 (к) переведено Ващук Тетяну Володимирівну з посади заступника начальника управління освіти і науки міської ради на посаду начальника управління освіти і науки міської ради, як таку, котра успішно пройшла конкурсний відбір на зазначену посаду.
Щиро бажаємо Тетяні Володимирівні конструктивної роботи, невичерпних сил та великих здобутків на цій відповідальній посаді!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради